倫敦依家咩環境?

380 回覆
25 Like 40 Dislike
12磅得12gb data
我london用3 16磅無限5g /分鐘/message+underground wifi
日落廢國你都去?!
唔通去香港南區赤柱咩
好似唔錯喎
速度如何?
使唔使簽約?
12個月
平時就4xx mb/second
但係如果插落macbook dl野就變左做10-20mb 至300-400mb/ second 同埋會斷下斷下咁(有機會可能係室內dl 5g signal唔太高
利申so far 只係dl過macbook更新
smarty 20 英鎊 無限又有冇評價
依家改咗例好似要住酒店
住強制酒店個隻我睇到好似話要 red list地區先要
唔知有無睇錯
但你有同屋主講要quarantine ?
佢話無問題?
你啱
睇新聞講到好似全部人入英國都要酒店
原來淨係red list country先要

香港入英國跟返下面條link
https://www.gov.uk/guidance/how-to-quarantine-when-you-arrive-in-england
原來要簽約
我比較傾向 pay as you go,感覺比較彈性啲
暫時試咗 giffgaff (O2) 同 Voxi (Vodafone)
遲啲想試埋 3 同埋 EE
Smarty 我未用過
睇 Google 係用3 嘅網絡
3 印象中收得唔錯,不過好似係睇地區

£20 嘅話都有好多選擇,比着係我我會揀間大啲嘅供應商
我淨係同佢地講話我班機幾點到
所以佢哋知道我係外國飛嚟

呢個時勢 lockdown 緊仲登廣告我覺得佢哋應該冇問題

你真係擔心可以落訂前問清楚
支持樓主!加油!
睇第一頁見到你話戴口罩、個日小心啲就冇事
其實事實就係咁
負皮個啲十成係去都未去過既連登仔
利申:係英國
巴打冇wfh?
我自從lockdown好多時候都係屋企
有時renew 啲10gb goody bag (我用giffgaff)
成個月過左連一半都用唔哂
介紹大家用talk mobile £12 30gb per month 收得幾好
廢青 搵緊工
Lockdown wfc
Btw 我住shareflat 個固網得100mb
用手機share 快好多
其他地區唔知 3係london 打電話都有問題
Yay congrats 終於到你到達!
Tg: @imegomania
西倫敦黎左三個幾月wfh 左三個月
有咁差咩用落唔覺ge 定係打電話先有呢個問題
利申 小打電話 facetime多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞