有冇人知點解啲mk仔都比人吹捧做網絡歌手?

494 回覆
1020 Like 82 Dislike
cover人地首歌 但唔講係cover
cover人地首歌打cover係尊重同基本嘢嚟喎
連登好多人逢中必反,無乜腦同理性
同意你講,skr玩autotone係亞洲真係頭三位,不過算,一陣黃衛兵又入場
Travis falls with autotune
笑死 freestyle又大又圓柒撚左 出返首歌都有人吹奏
https://youtu.be/Bd5nENHgdWM

咁啱睇下條友個YouTube ,佢同條囡有remix 曲婉婷首drenched,另外又有另個人既remix,仲好似好聽啲不過無人聽咁滯
我都係最近先知而家興d咁既野
用人地整hippop既方法整cantonpop cls
終於有人講 仲有嗰個vagina 88 都唔知啲香港人咩品味 唔好以為加咗autotune 就萬能啦 加咗阿貓阿狗都識唱歌
Dllm 仲有prodigy 聽完即刻想轉世
今次真係like a light
聽youngqueenz matt force呢啲啦
cls 批評都唔得
定你係上面嗰班mk仔其中一個?
咁d人follow唔係因為唱歌啦
D詞尷尬到

支那歌唱節目永遠只會睇決賽live, 冇後製先聽到真實力.

仲會有腦殘粉以為d歌手真係咁完美咁到
盲粉後製同live都分唔到on99
ok la prefer young Hysan 多啲
個樣有啲似張振朗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞