有冇人知點解啲mk仔都比人吹捧做網絡歌手?

494 回覆
1020 Like 82 Dislike
冇人理佢地就會自動收皮架啦
希望大家唔好一黎就屌可以比下意見
至少佢地係做緊廣東話歌幼苗都要時間成長
你知唔知連登幾多毒撚loser
live 個echo 無限放大優點 錄完冇mix過嗰把乾聲就差唔多
各花入各眼姐
唔識欣賞
唱k歌加autotune係咩料
呢個好笑
可能人哋目標係成為Vocoder呢
signature黎,吹佢唔漲
和弦
點睇都係你cheap啲垃圾mk免費雞
「揭」色眼睛 ❌
「喝」色眼睛 ✔️️
Btw Autotune黎講 Novel Fergus幾正
唔屌得你咪叫隻mk private咪撚俾人睇囉
又要威又唔俾人屌?冇咁著數嘢喎mk雞
巴打評下佢用成點
開live點算?係咪用唔到autotune
當email IG都有10萬follow同有人俾錢佢買相 就知道一個道理: 百貨應百客 你開po批評佢地都唔會令人unfollow佢 只會增加佢地嘅知名度
講明先我就冇話特別鍾意楊千嬅 但係都有聽過佢兩三首歌 至少人地係有努力咁去為自己鍾意嘅興趣去付出 寫歌 整音樂都唔係簡單嘅事嚟 對比佢地 樓豬你正係識得鍵盤攻擊 我覺得你好撚cheap雞囉

屌你萬能Key
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞