有冇人知點解啲mk仔都比人吹捧做網絡歌手?

494 回覆
1020 Like 82 Dislike
返去西九聽Orchestra啦
人地有撚拎自己同你比呀?知你大師啦,慢慢出你啲100 views都冇既樂理片啦
on撚99
以為除咗so called pop music
就淨係得orchestra
你真係好趣致呀小丑
你地啲fans攞views同其他autotune歌手比又唔講 你又知我有無出過片 笑撚死
單單係睇2set都知咩料啦高下立見

嗱 人地幾乎咩種類嘅音樂都有涉獵到架
係咪個個以為自己唱k掂就=演唱掂
唱k同演唱根本係兩回事黎
好心佢下次一路唱一路聽真啲自己把聲先

最搞笑係人地好心俾下意見仲係度懶自大
笑死我

成日覺得果啲人加咗句不喜勿插就攞正牌免責好on9又要紅又唔俾屌
以為自己唱得好囉
唔俾人篤穿就扮大師
有人出聲就粒水話自己玩玩下
又要攞個尾彩擋箭牌交返個波俾人
走住屌咪依啲
我聽咗頭一句已經毛管戙起曬
屌埋d punk仔四個chord踩全場啦喂
真punk仔反搖滾,反傳統blues聲底,反賣弄技術,提倡DIY精神,著重歌詞控訴社會同反政府,先有所謂3 chords song。之後仲inspire咗走向藝術化嘅post punk。

你攞啲低能小學雞習作比
你講ge mk歌都係反傳統
例如呢?
sm dear jane
路過 你有睇2set都知brett係流行樂盲
但pop一樣係億億聲views/plays
所以唔使執著聽唔聽垃圾呢件事嘅
依家後生聽classical無可否認係小眾
搞唔掂 感覺係唱唔到就autotune
傻鳩mk仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞