有冇人知點解啲mk仔都比人吹捧做網絡歌手?

494 回覆
1020 Like 82 Dislike
每個人都有唔鐘意既嘢 每個人既眼光同埋諗法都唔同 你唔鐘意可以唔睇 但係唔係咁樣講呢啲on9嘢囉 定係你覺得自己咁樣好有型?還是你可以出到啲更垃圾既歌出黎比我笑??所以垃圾打手返屋企訓啦
auto tune開到咁大
我聽初音唔好
難聽就難聽架啦
講馬要跑得快過隻馬?
係咪個個做得差就唔可以批評先,
全民造星果個小妍無努力?
咪一樣比人笑都面都黃晒
又唔見你屌柒笑佢班人?
auto tune 唔係問題嘅
睇佢識唔識用

利申travis scott fans
幻想到你個傻鳩現實有幾毒
本身覺得autotune無問題,但係佢用得柒
比mk仔食晒啲女緊係毒啦
https://youtu.be/J-Fi4s7IQO8
autotune唔係唔好 但唔好濫用咯
周杰倫都有用過啊 我覺得唔錯添
但佢唔係首首都咁呀嘛
唔係首首情歌都啱autotune㗎
autotune本身冇問題 係比啲mk仔搞臭曬
柒就柒啦 依家就係要比佢知道佢嘅努力白廢了
唔撚屌得就唔撚好學人拍片唱歌啦
autotune唔濫用其實ok

賭城團都多autotune
拍片唱歌就要預俾人屌 果然係香港人啊 乜都要批鬥一餐
吓 呢個社會 議員要接受選民批評 藝人要接受fans批評 政府要接受市民批評 有批評呢個社會先有進步
依家佢唱得難聽喎
呢個世界冇可能永遠剩係得一種聲音 你係咪支那落嚟㗎
屌你老母答我啦
驚到唔撚敢覆?
P牌就咪撚咁臭串啦屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞