點解大家咁憎袁國勇

607 回覆
1744 Like 203 Dislike
其實我最多都係笑9佢吹到大爆發幾嚴重但根本呢種worst case 唔會發生
因為連登仔吹緊風呢隻係弱流感 袁國勇係恐懼撚
如果你知佢係政府專家顧問應該就明佢點解彈出又彈入

佢做研究需要政府科水
唔咁做就係講咩都係錯
廢感冒病
愛侵力已經成為我最大娛樂
侵爸爸快點救救香港
要打倒deepstate同蜥蝪人阿
唔怪得大陸人有肺炎又入埋我地數
死亡率得1%都無唔係廢病係乜關愛唔愛侵力乜事你個弱智
你打完字覺唔覺尷尬
我覺得佢呢.....真係由頭到尾都係跟學術野去講。
例如佢講檢測,一開始全民尻驗,學術上都係唔應該咁做。但例如focused group去驗武肺,亦係學術上有人suggest過。
咁以一個學者的角度,你要去降低個傳染性,佢作為學者的立場,一定係話要強制。

咁但講真,佢話香港人唔聽話係真。但背後係有好多政治因素,最大原因係因為政府己經冇曬信用。呢樣野佢冇講,亦未必係佢專業。
都幾好,愛侵力係咁既時勢帶比我地歡樂
專家。。。食屎啦
佢幾耐冇做醫生
俾條片你睇下 係有關一個做咗20幾年醫生嘅醫學博士講解口罩作用
https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR151Wshu8Rsy-IKQA1IpSaxx1XqI2pT5ZUrL5eeu_OMEZNdu4ymwbpnZdU&feature=youtu.be&t=1101&v=9RaBLKKXJt4
唔知幾時開始變到咁
上年連登 強調既獨立思考 求真都冇左
尤其美國大選個陣
唔岩聽就唔聽 唔信 唔睇

可能係失望到極點 搞到咁
但現實始終係要面對
原來有成90幾個國家lockdown,成一半地球人口lockdown係廢病
愛侵力真係每打一句野都係笑話
死亡率得1%=廢病
就係死亡率唔高先傳染得勁
MERS死亡率30%係咪仲勁D阿?
結果得千幾宗,未傳得開已經死哂
中學雞都識既野愛侵力都唔撚識
恐懼撚囉
袁国勇打手信徒死全家
咁你鎖左自己係屋企未?唔好出街播毒啦屌你老母咁撚叻死五毛
你唔好俾我見撚到你搭巴士搭小巴啊
Push!
完全無憎佢喎
點樣破壞民主制度?想聽你解釋一下
佢成日彈出彈入 有時幫駁下政府 有時又幫政府維穩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞