點解大家咁憎袁國勇

607 回覆
1744 Like 203 Dislike
第四波都係豁免人士帶入黎
係唔關支那事
但想知關香港人乜柒事?
佢地就係無視一大班WFH行山撚同STAYCATION撚
你估真係個個都大心臟頂得住日日比人屌咩?
政府喉舌, 冇一個唔係pk。
我去叫雞中撚咗係咪可以屌返7婆唔封關,唔關我事
我唔洗有防疫意識?
專家同政府扯哂貓尾
一唱一和

你覺得政府會俾佢咁自由鐘意講咩就講咩
佢講既野就係政府想透過佢講出黎
嗰陣又話佢花式撚狗
而家又話佢彈出彈入
港共發言人都有人洗白
第1點,我上面已經PO左好多佢反駁政府新聞仲要係公開反,第2點佢既角色就係有咩大事(壞事)出黎同你地REVIEW下有咩成因同進度/方法,咁緊係出親黎都講唔好消息。至於第3點就真係好主觀純粹大家唔喜歡佢個STYLE,我就覺得佢做自己野冇唔岩
點解人地台灣開萬鳩幾人既演唱會都冇事
但香港爆發就係香港人防疫意識差
https://www.thinkhk.com/article/2020-10/14/44547.html
寒柏:袁國勇批評「全民檢測」才是非常錯
一方面用限聚令打壓市民
另一方面對d有錢佬 賓賓 視而不見
咁叫市民責任咩
第四波 唔係話疑似酒店探訪漏洞咩?
人地而家就係每波都有唔同原因,香港前後爆4波佢係咪4波屌晒香港人我見到就係佢兩波係屌政府,一波屌政府唔封關,一波屌政府免檢。呢波佢就屌香港人,好撚公道
第四波病毒株係尼泊爾輸入
係關酒店探訪漏洞事
咁都係政府把關不力
冇疫情下正常生活有咩問題先
你話爆緊都唔戴罩照出街開p 就話防疫意識差姐
有班玩膠
另外有班就真心膠
佢一開波都話要封關同LOCKDOWN停返工DAY1已經同資本作對緊
問題係 作為醫生 佢都應該知唔封關其實都防不勝防 因為佢唔係停工停市

叫唔郁政府就可以賴D市民? 夠唔夠膽講一句係政府唔封關既錯丫 夠唔夠膽講一句特首唔同丫
人地台灣冇本地個案開萬人演唱會冇事 冇爆發所以防疫意識冇問題
香港冇本地個案香港人去開p 爆發源頭係輸入個案所以香港人防疫意識有問題?
你睇樓上我PO新聞先講人地大把野同政府唱反調,而家呢波講句唔岩聽就話人奶
所以我理閪D專家意見.
星期五六日照出街.
放心喇
你隻五毛狗講咩都帶唔到風向嫁喇

你食左屎黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞