點解大家咁憎袁國勇

607 回覆
1744 Like 203 Dislike
佢當日發佈完一篇文話個毒係武漢傳黎之後比人屌到上心口
然後即刻刪文第二日仲say sorry
仲話唔係彈出彈入
點冇錯法
支那狗落嚟播毒先會有第4波又賴香港人有正常社交生活
張竹君有幾撚好?日日淨係出嚟報染疫人數同有個就死嘅老公就叫好?
恐懼撚唔憎仲日日同佢69互射幾次
下?個源頭係唔封關,有一二三四波都係市民責任?傻撚咗?
支那傳入黎果波佢一早屌左點解唔封關仲要上年屌到今年年中林病唔聽佢係冇責任之後呢波第4波爆係香港人本身問題佢咁講都冇錯。因為第3波完本都過埋當然你可以話冇第1波就唔會有第4波但人地本身都有屌呢點我唔覺佢有BIAS
明明話戴口罩用飲管飲酒就無事,點知都係爆第四波,搞到我充滿自信咁俾人白白恥笑咗成個月
淨係講近期 提議餐廳全日禁堂食 又賴鳩市民唔守規則
個人黎講 與其話憎佢不如話佢越嚟9upper feel
仲有第4波唔係支那種啊師兄
咪就係佢條撚樣彈出彈入
Agger
D人盲反反上腦
封關人地一早屌左仲要年頭屌到年中你又見唔到
明明大把人笑鳩啲人跳老舞抵死
轉頭又話袁國勇賴香港巿民
既然佢唔郁封關 咁企係醫生角度梗係希望我地少啲接觸 有咩矛盾?
一 d d 連登仔o者,咩人都有。
武肺支那雞偷渡落嚟接客又係香港人係源頭
咁咩人叫雞STAYCATION果筆你又唔撚計?老舞群組唔係香港人啊
新個波跳舞咪係市民責任囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞