點解大家咁憎袁國勇

607 回覆
1744 Like 203 Dislike
其實我OVERALL睇晒條友發言,佢當初都一力屌政府唔封關,上年佢已經係咁講封關。仲要上個月先講過源頭係中國黎駁返堆官媒。客觀D講佢其實由頭到尾都只係做緊醫生責任冇話偏邊一面你地大家搵多D新聞根本佢好多時D計都比林病BAN/佢同政府唱反調
我覺得以佢坐緊個位佢做到咁都算係咁,唔明點解連登仔好憎佢咁
開個acc 就係連登仔
黑京開得 五毛開得 藍屍開得
自己諗
我睇返屌佢D言論都係將政府唔封關條數計入佢到
你自己睇袁國勇D PO有幾多人屌佢,大把冇P牌幾年老會員
因為走火入魔囉 一面又話要封關 一面又話係市民問題 社交距離 口罩 etc 你唔封關 又要返工既 社唔社交都要死啦 係咪冇辦公室染疫丫宜家?

舊acc 都會俾人拎
老共有心滲透 可以潛伏十年八年
連登幾多5毛 你唔係唔知掛.....
佢係一波波咁計每一波都唔同原因,你睇返佢每一波個源頭責任都唔同嫁CHING你地一輪屌佢好唔理智
同埋袁國勇上年係最早果一批人(除連登仔外)話要封關。林病BAN鳩佢佢都冇計。我到而家見到係佢只係做佢責任有果句講果句但連登仔就好撚憎佢咁
全港唯一好官得張竹君一個
好大犧牲嫁
4個食屎專家最L憎係佢
因為佢阻止人返工同做生意
香港人就係咁
我覺得大家將政府筆數計埋入佢到
唔係, 係佢成日彈出彈入, 今日的我打倒昨日的我, 除左果時去屋村(唔記得咩名)睇水喉似番個病毒專家外, 其餘時間似個評論員draw attention多過似醫生
佢幾時彈出彈入過佢到而家個POINT就係每一波都有唔同原因,一開波第一波因為政府唔封關佢有屌,之後有堆人唔洗檢直接來回中港佢都有屌。每一波唔同爆發原因佢都有講有咩彈出彈入。
今次咁香港爆大家有眼睇呢個月幾撚多行山撚,出街幾多人食飯,老舞GROUP,STAYCATION,佢話今鋪香港人問題真係冇撚有錯WO
我就支持全世界一次過中招當佢FLU,但以事論事袁國勇冇做錯
因為佢成日散播恐懼
同埋今次佢話香港人唔聽話好撚un耳
一副專家高高在上口吻
都唔講佢叫人用洗手液同熱水洗生果呢啲on9嘢
今次病毒株係尼泊爾
呢點正正由佢自己講而且佢都有講點解係香港人問題
就係因為太中立,大雄比胖虎打,佢走來話兩個都唔啱

佢係有屌政府唔封關,但當政府話我就係唔封呀,吹咩,跟著佢就認命,要市民幫政府抗疫,即係一份project,team leader唔肯做野,佢要求其他組員做埋佢果份,再美其名為好過最後交唔到project,屌,我鐘意一齊唔撚做,一齊攬炒,下年group過其他人唔得既

所以其實對佢唔洗太上心,只要學政府當佢發UP風就得
我唔覺好撚鍾意佢/持平WO。唔岩你搵下支持佢D PO出黎我所見好多就係袁狗袁狗咁叫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞