點解大家咁憎袁國勇

607 回覆
1744 Like 203 Dislike
呢個係政府同老細責任,袁國勇同佢小組比議見林病要WFH先有今日班公務員WFH同全港停幾次都係。而家私人公司唔強制停係林病問題
停課
風向,每個post一開始追住黎屌
其實唔只係佢
佢哋中意鍾南山多啲
如果返學成千人一齊都冇問題咁戲院都冇問題
食堂,唔洗食野咩大佬。又冇得唔返工,咁我係餐廳食定係拎返公司食都係幾十個人係室內一齊食野
逼港鐵逼巴士個人口密度會低過行山?返工返學去既地方唔一定少過Staycation

根本我地既日常生活仲高風險過你講果d活動
事實係d 阿婆傳比人 點知比佢傳果個 出街又係好密 唔計返工
咁佢冇講錯wo
咁個阿婆同比佢傳染果d係咪香港人先
佢講嘅野只可以用係民主國家
佢係學者,講野係唔理現實政治環境
亦都係好多學者嘅弊病
你睇翻未有肺炎之前,袁國勇都有份屌鳩政府濫暴
佢logic一定話lockdown最work 但你覺得777佢比唔比?
我同林鄭人均一粒睪丸
我同黑警人均半條尾
push
你咁講同中國都有好人一撚樣意思。一個城市本身唔係一個人係人都明,但而家人地整體as a whole咁講都冇錯,overall就係有班香港人搞成第4波而且唔在少數。
push
食屎啦袁匪國勇
根本就病徵輕微
講到要集中營咁款
我知,咁佢應該繼續支持lockdown唔係屌埋我
又唔係我想返工
我安份守己咁生活都比佢屌埋一份
連登仔剩係睇標題, 袁國勇明明只係講強制檢測有病徵既人, 就變左佢推全民檢測 
佢角度就係呢波就係香港人本身做成我睇返佢發言完全冇撚有錯。原理同班中國人係外國搞出笑話一樣,人地入晒全中國人質素數我都唔覺有問題。
7百萬份之一百先係等同中國都有好人
push
我無講袁先生岩定錯

咁快衝出嚟柒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞