[Netflix劇集] Sense8 Season 2 劇情討論區

1001 回覆
34 Like 3 Dislike

8個人一齊唱歌
Riley 聽緊歌, Sun 沖緊涼, kala 係張床到鳩fing
呢首歌應該係第一次8個人一齊感受一樣既野(有錯請指正)

個吓睇到好感動!!
好神級既moment

果幕無前面幾集鋪墊實無咁好睇 平時最唔鍾意唱歌既劇情

係 前面要認真睇
先感受到彼此「連繫」嘅感覺

呢樣真
我唔明點解有人話前面幾集介紹8個人既狀況好悶

如果無咩耐性既話
就代入唔到角色 (但偏偏人物刻劃係呢部戲既重點)
加上主線發展咁慢條斯理

好易錯過套好劇

拍攝橫跨十幾個國家既劇集
Only on Senen8

budget咁貴 工序又繁複 in 製作公司 we trust
Sense8
Yesterday at 22:27 ·

There are people you will meet in your life that, and for no logical reason, you'll feel immediately connected to.

今季既既好睇程度直線上升
多左好多8個人一齊面對既場口睇到好熱血
感覺到佢地經歷左第一季既事後close左好多
而且大家互相扶著持睇到好感動
好多位睇到會心微笑/窩心

第一季較深印象既只係what's going on同ending 成班人係架船到

what's going on 係邊幕

8個人一齊唱歌
Riley 聽緊歌, Sun 沖緊涼, kala 係張床到鳩fing

個吓睇到好感動!!
好神級既moment

係 前面要認真睇

呢樣真

如果無咩耐性既話
加上主線發展咁慢條斯理

但有時又突發性高潮
一堆人圍埋扑野
睇完season 2
最尾勁正
大家終於見面

8個人一齊唱歌

個吓睇到好感動!!
好神級既moment

係 前面要認真睇

呢樣真

如果無咩耐性既話
加上主線發展咁慢條斯理

但有時又突發性高潮

你講緊8p?
睇完season 2
最尾勁正
大家終於見面

Season3應該容易啲拍
唔使咁麻煩就嚟走去
Sense8
Yesterday at 22:27 ·

There are people you will meet in your life that, and for no logical reason, you'll feel immediately connected to.

8個人一齊唱歌

個吓睇到好感動!!
好神級既moment

係 前面要認真睇

呢樣真

如果無咩耐性既話
加上主線發展咁慢條斯理

但有時又突發性高潮

你講緊8p?

好多地方都係
監獄打交
Wolfgang vs Lila

8個人一齊唱歌

個吓睇到好感動!!
好神級既moment

係 前面要認真睇

呢樣真

如果無咩耐性既話
加上主線發展咁慢條斯理

但有時又突發性高潮

你講緊8p?

好多地方都係
監獄打交
Wolfgang vs Lila

第2集尾搵到whispers身份
第3集尾中伏
一堆人圍埋扑野

美而不淫

睇完season 2
最尾勁正
大家終於見面

Season3應該容易啲拍
唔使咁麻煩就嚟走去

差咁個wolfgang

靚到呢
[img]https://pbs.twimg.com/media/C_WLOkQWsAELubC.jpg[/ img]

靚到呢

睇見Capheus對厚唇就忍唔到笑
[img]https://pbs.twimg.com/media/C_WLOkQWsAELubC.jpg[/ img]

靚到呢

好銷魂

靚到呢

好銷魂

Sense8第一季既soundtrack出左喇!!
https://lnk.to/sense8FA

好鍾意What's Up
https://www.youtube.com/watch?v=6NXnxTNIWkc

one piece既薩波造型
van damn好似唔同左樣,定我old news左

係轉咗人

係轉咗人

The show’s original Capheus, a good-hearted bus driver in Nairobi in need of money to help his sick mother, was played by Aml Ameen, who left the production while Season 2 was filming due to what’s been reported as “creative differences.”

The new face we see beginning with “A Christmas Special,” the two-hour episode that premiered last week, belongs to newcomer Toby Onwumere

http://www.indiewire.com/2016/12/sense8-capheus-recast-toby-onwumere-season-2-lana-wachowski-1201763899/

佢哋好似都幾FD
不過我發現
呢班劇組私底下好似唔係好close
有啲演員ig無follow哂全部人

佢哋好似都幾FD
不過我發現

無所謂啦,大家都只係同事身份
拍出黎似大家庭就得啦
[img]https://pbs.twimg.com/media/C_UozVXXsAA0bBT.jpg:large[/ img]

佢哋好似都幾FD
不過我發現

無所謂啦,大家都只係同事身份
拍出黎似大家庭就得啦

無錯
Btw 係邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞