[Netflix劇集] Sense8 Season 2 劇情討論區

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
點解好似一直都唔覺眼wolfgang係呢件事上面有岀聲既

仲有Riley ?

Wolfgang講過出國拍太耐陪唔到個女
Riley唔鐘意拍nude scene

Riley好正

仲有Riley ?

Riley好正

Riley同sun
啱啱翻睇season 1去到what's up嗰到到依家都理解唔到點解可以咁感動

仲有Riley ?

Riley好正

Riley同sun

其實s8好睇在
佢拍到8個人都好得人歡喜

Agger
lito同sun嘅互動成日都好搞笑

衝上床gif召喚
成套劇最正唔係劇情
而係睇8個主角嘅互動
成套劇最正唔係劇情
而係睇8個主角嘅互動

劇情咪就係8條友嘅互動囉
嘩屌啱啱翻睇到S1第11集,高潮好撚密
唔睇都唔記得
成套劇最正唔係劇情
而係睇8個主角嘅互動

劇情咪就係8條友嘅互動囉

咁果個bpo都係劇情嘅

sor我意思係bpo同sensates世界啲劇情

衝上床gif召喚

嘩屌啱啱翻睇到S1第11集,高潮好撚密
唔睇都唔記得

成個cluster個個相繼出事 跟住互相幫對方
而且每個人既經歷都好唔同,有d係慘得好緊要,有d其實算幾好。
而8個人係真係做到和而不和,覺得自己當時幫到手就出動出擊,睇得好感動

衝上床gif召喚

星期一放工嘅我
唉 無第三季好sad
而且每個人既經歷都好唔同,有d係慘得好緊要,有d其實算幾好。
而8個人係真係做到和而不和,覺得自己當時幫到手就出動出擊,睇得好感動

叫多d人睇
其實只要監製做好盤數,絕對可以拍平好多。
啱啱開始睇s2了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞