[Netflix劇集] Sense8 Season 2 劇情討論區

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
如果兩個鐘就會cut哂dani herrando啲戲

唔好呀
如果兩個鐘就會cut哂dani herrando啲戲

唔好呀

而且每個人既經歷都好唔同,有d係慘得好緊要,有d其實算幾好。
而8個人係真係做到和而不和,覺得自己當時幫到手就出動出擊,睇得好感動

叫多d人睇

sun真係慘過狗屎好在佢夠好抽如果唔係應該死左9次
Kala應該係最順利個個,佢唯一既煩惱就係揀wolfgang定老公
而且每個人既經歷都好唔同,有d係慘得好緊要,有d其實算幾好。
而8個人係真係做到和而不和,覺得自己當時幫到手就出動出擊,睇得好感動

叫多d人睇

Kala應該係最順利個個,佢唯一既煩惱就係揀wolfgang定老公

Lito 人生都好美滿
S1 van dam 條線都好好睇,s2老母搭上埋個老闆就好撚鳩
S2 Riley都好sad

問題黎喇... 佢老母唔係有愛滋咩... 個老細仲食...

叫多d人睇

Lito 人生都好美滿
S1 van dam 條線都好好睇,s2老母搭上埋個老闆就好撚鳩

如果你有一日比全世界話你乸型死基佬搞埋你朋友同愛人,你就唔會講得出Lito人生美滿不過換個角度睇佢有個真愛,又有條靚女幫佢做野又真係幾成功
Van Dam老母同個老闆s2好似冇乜戲份反而係集中講佢同個女主播既野新Van Dam碌jer好撚大
Riley s1本身幾幸福,跟住無啦啦遇上毒販比人追殺,同左Will一齊走佬之後生活更加艱難
如果Riley唔係Cluster既一份子應該又係死左9世
S1 van dam 條線好撚好睇
最正係佢渣車返去報仇
有個阿姑話佢地搶左我老公送比我嘅禮物 佢死左好耐

嗰一下好撚熱血,拍到被壓迫反抗

S2變左英雄選總統不特止
老母變埋老師
無左第一集啲人情味

我都覺非洲線s1比s2好睇
成套動作片咁

岩岩醒起佢老母唔係有愛滋架咩
s2又同個有錢佬搞
最正係佢渣車返去報仇

老母變埋老師
無左第一集啲人情味

成套動作片咁

s2又同個有錢佬搞

我記得個有錢佬一樣有愛滋 所以先有咁多正版藥
最正係佢渣車返去報仇

老母變埋老師
無左第一集啲人情味

成套動作片咁

s2又同個有錢佬搞

我記得個有錢佬一樣有愛滋 所以先有咁多正版藥

正版但過期

叫多d人睇

Lito 人生都好美滿

如果你有一日比全世界話你乸型死基佬搞埋你朋友同愛人,你就唔會講得出Lito人生美滿不過換個角度睇佢有個真愛,又有條靚女幫佢做野又真係幾成功
Van Dam老母同個老闆s2好似冇乜戲份反而係集中講佢同個女主播既野新Van Dam碌jer好撚大
Riley s1本身幾幸福,跟住無啦啦遇上毒販比人追殺,同左Will一齊走佬之後生活更加艱難
如果Riley唔係Cluster既一份子應該又係死左9世

Riley 炒車果段睇到想喊

睇完第二集 條意大利中女好正

sun
係NETFLIX睇木星戰紀先知 SUN有拍過電影

呢套係爛片 仲拍過雲圖
睇完第二集 條意大利中女好正

我覺得個feel同rebecca ferguson有少少似

呢套係爛片 仲拍過雲圖

都係Sense8個對姐妹做電影

呢套係爛片 仲拍過雲圖

都係Sense8個對姐妹做導演

人地韓國國寶級演員嚟

呢套係爛片 仲拍過雲圖

木星戰紀爛得幾不堪 好難相信係Wachowski姐妹拍

呢套係爛片 仲拍過雲圖

雲圖好撚正

呢套係爛片 仲拍過雲圖

雲圖好撚正

Sense8有d似雲圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞