[Netflix劇集] Sense8 Season 2 劇情討論區

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
果個係咪尹食堂果個女演員黎
咁就完左

lito好頹

lito 好搞笑
果個係咪尹食堂果個女演員黎

正 有s2

有冇人同我一樣對Lila個堆人好有興趣
睇落整體佢地年紀係大過主角8個人
暫時見到有兩個睇落係亞洲人既男人,一個成日跟住Lila,一個著西裝
有一個長髮黑人男人
一個金毛白人男人,著衫睇落係Goth style戴住個十字架
一個拉丁裔既女人,唔識分呢種膚色
仲有一個爆炸頭女人
同埋一個戴cap帽負責肉搏既男人
有冇巴打幫我補圖用Wiiu駁電視睇cap唔到

希望下個season仲有得打
睇完 好撚正
又要等s3
成套劇都好好睇
好warm
但我想問 cannibal 同whisper 其實係咪同一堆人

Whisper係個四眼阿伯個名
Cannibal應該係指阿伯個堆人

咁cannibal 係咪算直指BPO
成套劇都好好睇
好warm
但我想問 cannibal 同whisper 其實係咪同一堆人

BPO內部有紛爭
Cannibal只可以當係阿伯個邊既勢力
另一邊係BPO (Jonas)個邊既勢力
下季希望會講除左BPO內部紛爭外
都講下Clusters 同Clusters 之間既事

我就係講呢幕
最勁嗰三個今季都俾人救
Will, Sun, Wolfgang
成套劇都好好睇
好warm

BPO內部有紛爭

S3續左未
最勁嗰三個今季都俾人救
Will, Sun, Wolfgang

最好睇係sun俾人救,其次wolfgang
Marc Jacobs同cheyenne jackson都有客串

有假Lady Gaga 同Johnny Depp
Marc Jacobs同cheyenne jackson都有客串

Johnny depp都有少少似,但ga ga 就真係假得滯
成套劇都好好睇
好warm

BPO內部有紛爭

S3續左未

無可能唔續啦
成套劇都好好睇
好warm

BPO內部有紛爭

希望介紹下Lila個cluster
不過又要等兩年

Johnny depp都有少少似,但ga ga 就真係假得滯

覺得真gaga 都唔介意客串
依家敵人係咪分左為低語者(阿伯)同食人者(白衣人),之後語BPO另外有個高層收左阿Jones 幫手?

其實超感者係點生仔,唔係好明
用左一天就睇完
第二季比第一季好睇太多!!
每一集都好燃,節奏快,
直接原地爆炸
有冇人同我一樣對Lila個堆人好有興趣
睇落整體佢地年紀係大過主角8個人
暫時見到有兩個睇落係亞洲人既男人,一個成日跟住Lila,一個著西裝
有一個長髮黑人男人
一個金毛白人男人,著衫睇落係Goth style戴住個十字架
一個拉丁裔既女人,唔識分呢種膚色
仲有一個爆炸頭女人
同埋一個戴cap帽負責肉搏既男人
有冇巴打幫我補圖用Wiiu駁電視睇cap唔到

希望下個season仲有得打

今次得嗰幾分鐘唔夠喉!!
依家敵人係咪分左為低語者(阿伯)同食人者(白衣人),之後語BPO另外有個高層收左阿Jones 幫手?

BPO分左兩邊
一邊係阿伯同白衣人(白衣人應該係under 阿伯)
另一邊就係收左Joans做幫手既高層(應該想恢復返BPO最初成立既目標幫Cluster,而唔係殺晒)

敵人係BPO阿伯個邊+ Lila既cluster

覺得真gaga 都唔介意客串

睇完你個cm翻睇返果幕先見到

BPO分左兩邊
一邊係阿伯同白衣人(白衣人應該係under 阿伯)
另一邊就係收左Joans做幫手既高層(應該想恢復返BPO最初成立既目標幫Cluster,而唔係殺晒)

敵人係BPO阿伯個邊+ Lila既cluster

無記錯sensate好似咩年齡都生到仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞