[Netflix劇集] Sense8 Season 2 劇情討論區

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
第二季成本貴咗,最大原因係個上季黑人巴士,好多野實境重拍
屌你老母

多得個仆街仔

係咪話因為佢原來係Homophobic 所以換?
唔係好記得

劇組公佈原因係有創作分歧,消息人士指前van damme同producer有衝突,nomi好似暗示左條友係transphobic
點解會咁架
去緊旅行收到呢個消息好sad
點解
真係未睇過一套接近0 cg 既sci fic,s2 兩隊cluster 決鬥一個一個行出嚟,純剪接真係屈機。
咁都要cancel
真係未睇過一套接近0 cg 既sci fic,s2 兩隊cluster 決鬥一個一個行出嚟,純剪接真係屈機。
咁都要cancel

Brian J. Smith@BrianJacobSmith

You all are putting up an incredible fight. We hear you and it's so moving. But not enough people watched the show and it's $$$ to produce.
未開第二季 仲開唔開好
Brian J. Smith@BrianJacobSmith

You all are putting up an incredible fight. We hear you and it's so moving. But not enough people watched the show and it's $$$ to produce.

未開第二季 仲開唔開好

第2季尾大大個迷團吊你癮,除左咁成班sensate d互動又好好睇喎
節奏又快過第1季好多
未開第二季 仲開唔開好

開,唔會後悔
屌唔諗住續就第二季拍撚埋個ending啦
我個wolfie bb啊
未開第二季 仲開唔開好

開,唔會後悔

睇埋去
全程高能
頂!!!個故事都未完
邊有可能咁 同埋d主角已經聚埋一齊
都唔洗好似之前咁飛咁多個國家拍 咁都唔拍真係屌netflix老母
頂!!!個故事都未完
邊有可能咁 同埋d主角已經聚埋一齊
都唔洗好似之前咁飛咁多個國家拍 咁都唔拍真係屌netflix老母

屌Reed Hastings老母
呢套劇真係好高質, 對我黎講直頭係神劇
故事/對白/配樂/攝影/剪接都係一流

但少人睇都係事實, YOUTUBE冇人拍REVIEW冇人拍REACTION
美國冇SHOW請演員上去做嘉賓, 冇專訪, 連普通INTERVIEW都冇乜
未開第二季 仲開唔開好

開,唔會後悔

睇埋去
全程高能

雖然第2季好好睇,但睇完知道無第3季果下真係想死
呢套劇真係好高質, 對我黎講直頭係神劇
故事/對白/配樂/攝影/剪接都係一流

但少人睇都係事實, YOUTUBE冇人拍REVIEW冇人拍REACTION
美國冇SHOW請演員上去做嘉賓, 冇專訪, 連普通INTERVIEW都冇乜

唉 劣幣驅逐良幣
未開第二季 仲開唔開好

開,唔會後悔

睇埋去
全程高能

雖然第2季好好睇,但睇完知道無第3季解謎果下真係想死
等我之前見到呢個post 就開套劇嚟睇,想同大家同步睇,有得傾吓,第2季都未睇到一半就話唔拍下季

我屌
屌 你唔好拍馬可波羅 黑鬼跳舞咪有錢囉

有好多netflix劇真係好低質
有套乜鳩野香口膠
屌 你唔好拍馬可波羅 黑鬼跳舞咪有錢囉

咪就係
取消訂閱 淨係去vmus睇算
取消訂閱 淨係去vmus睇算

你忍受到不停彈廣告同低清?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞