[Netflix劇集] Sense8 Season 2 劇情討論區

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
嘩屌,第9集
Kara同Wolfgang既感情線好長
11集突發高潮
屌屌屌屌屌我一直以為有12集
咁就睇完
又要等幾年
咁就睇完
又要等幾年

Season 1開始重睇啦 我諗住咁做
睇第2次實有更多感受
咁就睇完
又要等幾年

睇第2次實有更多感受

重睇緊精彩場面
咁就睇完
又要等幾年

睇第2次實有更多感受

重睇緊精彩場面

屌你咁樣就完
咁就睇完
又要等幾年

睇第2次實有更多感受

重睇緊精彩場面

屌你咁樣就完

完全唔夠喉
雖然有保鏢榜住,kala之前瀨過野仲同外母去祠廟
第3集riley去lab班sensate好好笑
有無人覺得Angelica個樣好恐怖
sun 窒息嗰度睇到我都窒息埋
gay pride 嗰度好開心
有冇人同我一樣對Lila個堆人好有興趣
睇落整體佢地年紀係大過主角8個人
暫時見到有兩個睇落係亞洲人既男人,一個成日跟住Lila,一個著西裝
有一個長髮黑人男人
一個金毛白人男人,著衫睇落係Goth style戴住個十字架
一個拉丁裔既女人,唔識分呢種膚色
仲有一個爆炸頭女人
同埋一個戴cap帽負責肉搏既男人
有冇巴打幫我補圖用Wiiu駁電視睇cap唔到

lito真係開心果

lito真係開心果

Cheesy movie
佢勁多笑位
好撚鐘意wolfie同kara條線
冰島妹同will兩個都好依據毒癮

算唔算比帽Rajin戴
好撚鐘意wolfie同kara條線
冰島妹同will兩個都好依據毒癮

算唔算比帽Rajin戴

精神上出軌 搞到rajin差d斷j

gay pride好似sp果集生日會咁
窒息睇到好緊張

窒息睇到好緊張

唔知一個死其他會唔會一齊死呢
就算唔會一齊死但feel到都好辛苦
佢地輪住被吊睇到我都停埋呼吸

窒息睇到好緊張

唔知一個死其他會唔會一齊死呢
就算唔會一齊死但feel到都好辛苦
佢地輪住被吊睇到我都停埋呼吸

嚇死
個呀嬋

個呀嬋個樣仲要好似唔知發生咩事咁
不過好有義氣
仲以為佢地會帶埋另外兩個獄友走,不過可能冇時間咁做
第八集一開頭
Nomi 一郁 d sensate 逐個出現個shot 好正

窒息睇到好緊張

Gay pride 係真
班友邊玩邊拍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞