[Netflix劇集] Sense8 Season 2 劇情討論區

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
唔知道個消息係咪真?
但話第三季可能係最後一季,而且係2018年之前唔會拍。
http://newsflix.altervista.org/sense8-producer-if-renewed-season-3-of-sense8-likely-to-be-its-last/

不過太長都有爛嘅可能
btw old new 華高斯基兄弟變咗姊妹了

wtf我仲停留喺姊弟個年代

好癲
s3 其實sense8收視好唔好

我覺得唔算多人睇
今次第二季預告片YouTube Views 得60萬,連1M都無。相比其他Netflix大熱劇,係差好多
同埋budget係900萬美金一集!!超貴
投咁多錢但無相應的迴響,真係得Netflix先俾華高斯基姊妹咁玩。。

之前見咁樣樣好驚會cut
如果有s3要等兩年

其實整個制作時間太長
雖然係值得等待
但兩年,咩劇情都唔記得哂,熱度持續唔到
對於美劇黎講,並唔係件好事
史上最貴的電視節目
7. Sense8 ($9 million per episode)
6. Game of Thrones ($10 million per episode)
5. Rome ($10 million per episode)
4. Friends ($10 million per episode)
3. ER ($13 million per episode)
2. The Get Down ($120 million per season)
1. The Crown ($130 million per season)

https://youtu.be/U_lgd6vRaPU

機票錢都唔知用幾多

netflix 真係好多錢

點解會咁勁
但sense8 真係好有誠意
唔知道個消息係咪真?
http://newsflix.altervista.org/sense8-producer-if-renewed-season-3-of-sense8-likely-to-be-its-last/

不過太長都有爛嘅可能

好癲

我覺得唔算多人睇
今次第二季預告片YouTube Views 得60萬,連1M都無。相比其他Netflix大熱劇,係差好多
投咁多錢但無相應的迴響,真係得Netflix先俾華高斯基姊妹咁玩。。

如果有s3要等兩年

其實整個制作時間太長
雖然係值得等待

係 我都唔記得咗S1好多劇情
唔知點解我覺得3%個feel 有d 類似呢套
雖然主軸完全唔同 只係有d科幻
但又係netflix
史上最貴的電視節目
7. Sense8 ($9 million per episode)
6. Game of Thrones ($10 million per episode)
5. Rome ($10 million per episode)
4. Friends ($10 million per episode)
3. ER ($13 million per episode)
2. The Get Down ($120 million per season)
1. The Crown ($130 million per season)

機票錢都唔知用幾多

點解會咁勁

Netflix有錢任性
最近Netflix全球用戶人數達到1億
多啲人訂閱咪可以繼續做多啲好節目
但又係netflix

我諗Netflix知道呢類型科幻會吸引用戶睇
不過3%係講關於烏托邦

原來有making of睇

呢個係s1果條定s2

S1
但又係netflix

不過3%係講關於烏托邦

3%個ending

呢個係s1果條定s2

S1

好中意睇花絮
希望S2都出啦
但又係netflix

不過3%係講關於烏托邦

3%個ending

即係叫你等第二季

呢個係s1果條定s2

S1

好中意睇花絮
希望S2都出啦

鍾意睇花絮x2
唔知道個消息係咪真?

不過太長都有爛嘅可能

好癲

我覺得唔算多人睇

如果有s3要等兩年

其實整個制作時間太長
雖然係值得等待

係 我都唔記得咗S1好多劇情

agger 搞到尋日翻睇返s1 發覺好多我混淆既野其實上季講得好清晰
史上最貴的電視節目

機票錢都唔知用幾多

點解會咁勁

the get down真係晒錢

最貴用係音樂版權費
劇係好高質
不過冇咩人睇
但又係netflix

不過3%係講關於烏托邦

3%個ending

即係叫你等第二季

而家sense 8 s2個ending 都係架
但又係netflix

不過3%係講關於烏托邦

3%個ending

即係叫你等第二季

有冇睇過The OA?
但又係netflix

不過3%係講關於烏托邦

3%個ending

即係叫你等第二季

有冇睇過The OA?

無呀 又係咁?
但又係netflix

不過3%係講關於烏托邦

3%個ending

即係叫你等第二季

有冇睇過The OA?

無呀 又係咁?

又係科幻個種
睇到結局唔知笑定喊好
但又係netflix

不過3%係講關於烏托邦

3%個ending

即係叫你等第二季

有冇睇過The OA?

無呀 又係咁?

又係科幻個種
睇到結局唔知笑定喊好

一齊跳OA舞
但又係netflix

不過3%係講關於烏托邦

3%個ending

即係叫你等第二季

有冇睇過The OA?

無呀 又係咁?

又係科幻個種
睇到結局唔知笑定喊好

係咪又會有新一季

3%個ending

即係叫你等第二季

有冇睇過The OA?

無呀 又係咁?

又係科幻個種
睇到結局唔知笑定喊好

係咪又會有新一季

第二季宣傳片好好笑
https://www.facebook.com/netflixhongkong/videos/406417359706198/

3%個ending

即係叫你等第二季

有冇睇過The OA?

無呀 又係咁?

又係科幻個種
睇到結局唔知笑定喊好

一齊跳OA舞

新黑鬼留鬚個樣無咁ON9

本性都係on9
Btw呢個靚仔過上一任

鍾意上一任傻傻地

本性都係on9
Btw呢個靚仔過上一任

鍾意上一任傻傻地

上一任演員好似成日對變性人講啲難聽既野

本性都係on9
Btw呢個靚仔過上一任

鍾意上一任傻傻地

上一任演員好似成日對變性人講啲難聽既野

痴撚線,個團隊有三個以上嘅變性人喎
講難聽野真係想死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞