[Netflix劇集] Sense8 Season 2 劇情討論區

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
留個靚名先
唔好劇透

劇情討論區駛唔駛粉字

咁我都係睇完先入黎

想睇完一集搵人傾都幾煩

喂同志 不如你睇完一集之後入美劇post
例如個comment開頭打返Sense8 s2e1之後討論返果集內容既野 (但粉字返內容)
我都想睇到邊傾到邊,但一日未睇哂全季都唔會入返呢個post
一定會中伏
我喺果邊回你
超級超級期待呀,不過真係少人討論

一開post有咁多人都叫少人
fargo仲慘啦
有睇第一季,但係唔記得點解佢地畀人追殺

唔想重睇,提提我ok
嘩屌第2集直接高潮
真係睇到唔記得抖氣

睇得咁快 我今晚先睇

睇到第5集休息下
暫時最精彩都係第2集

我想重溫一次Christmas special先開始睇

慢慢追啦

聽日星期六岩哂我可以一次過煲哂
留個靚名先
唔好劇透

劇情討論區駛唔駛粉字

咁我都係睇完先入黎

想睇完一集搵人傾都幾煩

例如個comment開頭打返Sense8 s2e1之後討論返果集內容既野 (但粉字返內容)
一定會中伏
我喺果邊回你

就咁
屋企人返左黎唔敢睇
屋企人返左黎唔敢睇

閂埋房門睇
留個靚名先
唔好劇透

劇情討論區駛唔駛粉字

咁我都係睇完先入黎

想睇完一集搵人傾都幾煩

一定會中伏
我喺果邊回你

就咁

但我可能冇你睇得咁快 今晚要睇handmaids tale
屋企人返左黎唔敢睇

閂埋房門睇

電腦係廳
電話睇唔夠爽
留個靚名先
唔好劇透

劇情討論區駛唔駛粉字

咁我都係睇完先入黎

想睇完一集搵人傾都幾煩

一定會中伏
我喺果邊回你

就咁

我仲未睇第3集
未返到屋企 加上想重溫埋sp 有排都未開始睇
屋企人返左黎唔敢睇

閂埋房門睇

電腦係廳
電話睇唔夠爽

留個靚名先
唔好劇透

劇情討論區駛唔駛粉字

咁我都係睇完先入黎

想睇完一集搵人傾都幾煩

一定會中伏
我喺果邊回你

就咁

我仲未睇第3集

btw多謝你有興趣咁傾法 平時netflix d劇好難討論好氣餒
以前hoc都係咁,好冇癮
第3集係慘到呆左,快啲睇啦
sun好撚正
sun好撚正

識J一定J佢
我仲有J Riley,聽講好多人憎佢太廢
sun好撚正

識J一定J佢

我覺得佢應該係8個入面精神感應能力最強個個
第1季個陣好似佢係第1個見曬其他7個成員既人
sun好撚正

識J一定J佢

Riley黑頭髮就唔靚
sun好撚正

識J一定J佢

Riley黑頭髮就唔靚

不要再說了
LM
留個靚名先
唔好劇透

劇情討論區駛唔駛粉字

咁我都係睇完先入黎

想睇完一集搵人傾都幾煩

一定會中伏
我喺果邊回你

就咁

我仲未睇第3集

btw多謝你有興趣咁傾法 平時netflix d劇好難討論好氣餒
以前hoc都係咁,好冇癮
第3集係慘到呆左,快啲睇啦

太多劇追,睇唔切
仲有13 reasons why同american gods未追
sun好撚正

識J一定J佢

Riley黑頭髮就唔靚

riley黑髮 好憎佢s1 finale又煩又廢
鍾意sun 好抽得

好鍾意sp呢幕

唔想重睇,提提我ok

同求 淨係記得個大佬成個kfc上校咁
又slow motion sex
又slow motion sex

呢套野既sex scene真係好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞