[Netflix劇集] Sense8 Season 2 劇情討論區

1001 回覆
34 Like 3 Dislike

Lito都有寫野 知道唔續個心好似穿左個窿咁⋯⋯

Lito
第1次係套劇見到佢個陣比佢驚豔左

Lito真係好型

Lito都有寫野 知道唔續個心好似穿左個窿咁⋯⋯

Lito
第1次係套劇見到佢個陣比佢驚豔左

Lito真係好型

好大碌添
佢本身係墨西哥人定西班牙人

岩岩煲哂
好空虛呀

知道冇 S3 更空虛
真係嘔血
13 reasons why 個故事已經完整結束咗佢又走去續
sense8個尾玩到咁大佢又唔去續
其實如果netflix唔確定一定續sense8嘅話
你第二季個尾就唔好拍到咁啦
on99

Exact7ly

Netflix解釋左啦
因為13 reasons why有noise
好多actors都因為sense8而令我認識同埋好驚訝佢地可以全部都可以咁fit個角色,腰斬認真好曬

True劇情好有發揮空間 個個都正 好可惜

戒左煙幾日
空虛加上落雨無得跑步
買了包煙抽

小明都有睇
好多actors都因為sense8而令我認識同埋好驚訝佢地可以全部都可以咁fit個角色,腰斬認真好曬

戒左煙幾日
空虛加上落雨無得跑步
買了包煙抽

小明都有睇

屌佢老味
見佢腰斬左好多人不滿單新聞先睇
貝完真係好不滿
Netflix 根本就係bpo

望就望多幾十萬人好似你咁樣因為單新聞先睇
變做另類宣傳
Netflix 就係bpo

戒左煙幾日
空虛加上落雨無得跑步
買了包煙抽

小明都有睇

屌佢老味
見佢腰斬左好多人不滿單新聞先睇
貝完真係好不滿
Netflix 根本就係bpo

望就望多幾十萬人好似你咁樣因為單新聞先睇
變做另類宣傳

而家先多返人睇,返唔返到轉頭
我寧願唔睇the crown, 13 reason why , 都想睇sense8 浪費左個好故事 希望有電影版
真係比一集1-2hours既ending我地埋尾都滿足
netflix
有冇解釋過點解 whisper可以隨心 visit will
次次都係間房入面先visit?
平時又唔會畀will visit到?
點解要will隊左白粉先可以visit 到whisper?

重睇
有冇解釋過點解 whisper可以隨心 visit will
次次都係間房入面先visit?
平時又唔會畀will visit到?
點解要will隊左白粉先可以visit 到whisper?

重睇

真係要重睇,成個 concept 錯晒
真係嘔血
13 reasons why 個故事已經完整結束咗佢又走去續
sense8個尾玩到咁大佢又唔去續
其實如果netflix唔確定一定續sense8嘅話
你第二季個尾就唔好拍到咁啦
on99

Exact7ly

Netflix解釋左啦
因為13 reasons why有noise

屌佢老味,係個YouTube 兩兄弟段片宣傳埋先有
屌埋react
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞