[Netflix劇集] Sense8 Season 2 劇情討論區

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
Doona Bae好似有機會拍netflix黎緊套韓劇

仲要大製作
Sense 8 special 開拍!

我唔撚到SPECIAL
我係要SEASON 3-5
佢都去左berlin 大集合!!!
正啊
希望多啲幕後花絮
好唔想完..............................
出左咁耐,而家先開始睇
真係好撚正,d扑野鏡頭拍到好有美感

你睇完s1記住睇Christmas special,開場同雜交戲好靚

睇左,超正
不過s1第一次群p先好笑,will做做下gym無啦啦俾人拉去扑野,去到12集lito同佢講:we had sex之後佢個樣真係

Doona Bae好似有機會拍netflix黎緊套韓劇

仲要大製作

但係韓國古裝劇真係零興趣
Sense 8 special 開拍!

我唔撚到SPECIAL
我係要SEASON 3-5

都幾難
岩岩睇完,最後係架車講野We'll give u a war就完左s2?
真係WTF
印度妹去緊berlin
On the way

On the way

係咪一集過大結局?
係咪一集過大結局?

係啦
不過睇佢點拍。
Sun

岩岩睇完,最後係架車講野We'll give u a war就完左s2?
真係WTF

Cliffhanger 本身預出s3完
On the way

呢三個
真係WTF

真係計劃S3完,好心就續訂埋佢啦
真係WTF

套劇筆直大又少人睇 咪搞到收皮
加上Netflix寧願拎唒d錢去拍戲,都唔續套好劇

Fd子

Fd子

冰島妹個Instagram大部分都係黑白
真係WTF

套劇筆直大又少人睇 咪搞到收皮
加上Netflix寧願拎唒d錢去拍戲,都唔續套好劇

因為太多唔同國家既演員,所以檔期好似都係一個大問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞