[Netflix劇集] Sense8 Season 2 劇情討論區

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
Brian J. Smith@BrianJacobSmith

You all are putting up an incredible fight. We hear you and it's so moving. But not enough people watched the show and it's $$$ to produce.

Confirm唔續?屌丫,好多謎團喎

太貴,唉

應該連special 都無
IMDb 寫到明(2015-2017)

繼追完Almost human後又一套無尾既美劇
應該連special 都無
IMDb 寫到明(2015-2017)

繼追完Almost human後又一套無尾既美劇

imdb始終都係任人改,唔好信足
諗緊Sense8既宣傳/廣告係咪唔足夠?

擺明 我身邊班美劇撚都唔係個個知有套咁既劇
碌ig勁多13reason廣告

擺明 我身邊班美劇撚都唔係個個知有套咁既劇
碌ig勁多13reason廣告

LGTB themed我諗Netflix都唔係好敢起依邊賣廣告
外國唔知
但其實套野全球都好多fans
https://www.change.org/p/netflixlat-netflix-sense8-sense-8-season-3-renewal
已經有36萬人簽左
今朝Twitter Worldwide "#Bring Back SENSE8" trend左幾個鐘
再睇埋13 Reasons Why同其他Netflix原創劇比較
好癲
To Netflix,
You want a war? We'll give you war!
Fans of Sense8
To Netflix,
You want a war? We'll give you war!
Fans of Sense8

好想救得返
好鍾意佢地……
好想救得返
好鍾意佢地……

十年都唔用一次 淨係識係twitter出post
睇左兩季 我都唔知點解白頭老同BPO要捉超感人 唔好叫我重睇
同埋jonas一開頭唔係好人黎咩
之後比milton洗腦變奸?
睇左兩季 我都唔知點解白頭老同BPO要捉超感人 唔好叫我重睇

未曾清楚解釋過

拎黎控制?
屌, 前兩先睇完S1
點知又唔續

雖然知佢成本好貴
但個故事真係好正呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞