[Netflix劇集] Sense8 Season 2 劇情討論區

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
今季既既好睇程度直線上升
多左好多8個人一齊面對既場口睇到好熱血
感覺到佢地經歷左第一季既事後close左好多
而且大家互相扶著持睇到好感動
好多位睇到會心微笑/窩心

第一季較深印象既只係what's going on同ending 成班人係架船到

第1季主要係認識大家
第2季已經變成左一個family

岩岩睇完第6集 you have us. gif
第1季what's up,幫nomi逃走同重臨出世時刻都好深印象
睇到第三集 過埋科考試先一次過再追埋佢
sun真係好好j 又好抽

第一季較深印象既只係what's going on同ending 成班人係架船到

第1季主要係認識大家

第1季what's up,幫nomi逃走同重臨出世時刻都好深印象

睇完第8集你會覺得熱血沸騰

第1季主要係認識大家

場槍戰
續個續個sensate係wolfgang身後出現正到
睇到第三集 過埋科考試先一次過再追埋佢
sun真係好好j 又好抽

sun今季既型 升上另一個層次
Marc Jacobs同cheyenne jackson都有客串

lito好頹

第1季主要係認識大家

場槍戰
續個續個sensate係wolfgang身後出現正到

雙方曬馬
are you serious? my sister is the fucking terminator?
轉咗黑鬼之後都唔差
轉咗黑鬼之後都唔差

我覺得新呢個正啲
比較on9
Nomi老豆認Nomi係女嗰到好感動
警察老豆都係

nomi老豆同佢女友 終於叫阿女
不過我覺得呢小段有少少膠劇味
Nomi老豆認Nomi係女嗰到好感動
警察老豆都係

nomi老豆同佢女友 終於叫阿女
不過我覺得呢小段有少少膠劇味

個差佬死都要人地結婚搞啲咁既野
轉咗黑鬼之後都唔差

我覺得新呢個正啲
比較on9

純真啲
轉咗黑鬼之後都唔差

我覺得新呢個正啲
比較on9

純真啲

wolfgang決戰前
Riley: Wolfgang...
Will: What's going on?
Capheus:Hello!
轉咗黑鬼之後都唔差

我覺得新呢個正啲
比較on9

純真啲

wolfgang決戰前
Riley: Wolfgang...
Will: What's going on?
Capheus:Hello!

痴撚線 咁完法點等到下個season
好好睇
are you serious? my sister is the fucking terminator?

笑死
有冇人同我一樣對Lila個堆人好有興趣
睇落整體佢地年紀係大過主角8個人
暫時見到有兩個睇落係亞洲人既男人,一個成日跟住Lila,一個著西裝
有一個長髮黑人男人
一個金毛白人男人,著衫睇落係Goth style戴住個十字架
一個拉丁裔既女人,唔識分呢種膚色
仲有一個爆炸頭女人
同埋一個戴cap帽負責肉搏既男人
有冇巴打幫我補圖用Wiiu駁電視睇cap唔到

笑左
真係好正, 期待下個Season
啲鏡頭轉接好似冇第一季咁順暢同靚,不過今集好多感人位

有冇人一見到Lila 出現好興奮 痴線,Wolfgang 咁都可以忍到
成套劇都好好睇
好warm
但我想問 cannibal 同whisper 其實係咪同一堆人
成套劇都好好睇
好warm
但我想問 cannibal 同whisper 其實係咪同一堆人

Whisper係個四眼阿伯個名
Cannibal應該係指阿伯個堆人
啲鏡頭轉接好似冇第一季咁順暢同靚,不過今集好多感人位

有冇人一見到Lila 出現好興奮 痴線,Wolfgang 咁都可以忍到

成日剝衫 開始覺得佢有d煩膠 想睇多d佢既cluster
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞