[Netflix劇集] Sense8 Season 2 劇情討論區

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
屌 最唔明點解 d人話13reasony好睇 但呢套唔好

y not both
屌,,,,,,生存唯一存在係為追劇

y not both

我睇過最痴影評有人話sense8似戰隊power ranger, 係最應該要cut既劇 我唔敢話sense8劇情特別好 但構圖同剪接近呢幾年黎講真係世界級
不過算啦 藝術既野最尾都係錢既問題
Netflix 啲垃圾劇就續
依套咁好睇就唔續

同感
真係好多小品好差

y not both

我睇過最痴影評有人話sense8似戰隊power ranger, 係最應該要cut既劇 我唔敢話sense8劇情特別好 但構圖同剪接近呢幾年黎講真係世界級

依套咁好睇就唔續

同感
真係好多小品好差

出埋d 垃圾戲
見到有人話要眾籌 LOL
但一集已經要9百萬美元
好好醜醜都拍多一集special 黎完左佢啦
見到有人話要眾籌 LOL
但一集已經要9百萬美元

籌唔籌到一集
依套咁好睇就唔續

同感
真係好多小品好差

出埋d 垃圾戲

錢問題
當年HBO套 劇 LOOKING
Cancel嗰陣HBO都話會出多集特別版 收埋個尾佢
睇下Netflix 識唔識做啦

無錯

y not both

屌咩power ranger
而家連毒撚生存動力都無埋
好好醜醜都拍多一集special 黎完左佢啦

好難想像咁高汁嘅劇會腰斬
900萬美元一集
900萬美元一集

高成本--->高質量--->觀眾量唔夠cover成本--->cut
第二季成本貴咗,最大原因係個上季黑人巴士,好多野實境重拍
屌你老母
amazon會唔會接收呢
屌你老母Netflix屌你老母Netflix. 屌你老母Netflix. 屌你老母Netflix# 加埋個仆街巴士佬
屌你老母

多得個仆街仔
900萬美元一集

高成本--->高質量--->觀眾量唔夠cover成本--->cut

btw 係高質素
屌你老母

多得個仆街仔

係咪話因為佢原來係Homophobic 所以換?
唔係好記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞