淘寶耳機集中討論帖(6) - DT2之逆襲! 窮撚救星

984 回覆
7 Like 4 Dislike
有冇巴打可以推薦藍色既升級線

藍色
zs5 原本諗住早買早享受 原來仲有折扣
間舖係咪已經冇左30蚊券
定我揾錯左第二間
如果仲有 有冇巴打可以share出黎

俾產品Link 幫你望下
定我揾錯左第二間

真係冇左30蚊卷,得返15蚊卷
定我揾錯左第二間

早買早享受 又平幾蚊
定我揾錯左第二間

早買早享受 又平幾蚊

一早攞左卷
始終對雙動圈有偏見,搵ssp肥佬驗驗貨先
遲啲香港買都係160人仔左右,等大家試左伏先

試伏小隊召集

試伏小隊召集

我訂果間,店主話頭50名有條耳機送,但唔知係送邊條

巴打知唔知呢條野淘寶用咩字眼search到

lightning USB

Fat fat
[img]https://na.cx/i/PQJpJXC.jpg[img]

lightning USB

呢種有冇鍍銀線架?

試伏小隊召集

應該好多香港人買#

試伏小隊召集

應該好多香港人買#

有幾多人睇左呢個post入既,報下數

試伏小隊召集

應該好多香港人買#

me 淘過: 聲飛耳 ie800, sk 535, zdgg 535, ttpod t2e, ttpod 1 .......
非淘iem: ue900s, um pro50
諗住唔再買,點之一睇有新野又唔見錢
其實隻um pro 50都夠我退燒,衰手痕,就黎一屋耳機

試伏小隊召集

應該好多香港人買#

me 淘過: 聲飛耳 ie800, sk 535, zdgg 535, ttpod t2e, ttpod 1 .......
非淘iem: ue900s, um pro50
諗住唔再買,點之一睇有新野又唔見錢
其實隻um pro 50都夠我退燒,衰手痕,就黎一屋耳機

做得好

試伏小隊召集

買左藍色金咪線 228.67人仔

試伏小隊召集

買左藍色金咪線 228.67人仔

好想快d到試下聲
岩岩睇睇下zs5 用佢個coupon減30蚊
之後忍唔住禁左

KZ ZS5八单元圈铁耳机运动挂耳式入耳式HIFI重低音线控耳机可换线【包邮】
【在售价】199.00元
【券后价】184.00元
【下单链接】http://c.b0yp.com/h.TMSJIh?cv=2m8dZGlc0Uq
-----------------
复制这条信息,¥2m8dZGlc0Uq¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

已經無咗$30卷la

$15都就無...得返200張
明明今日SHARE時仲有成千張
DT2 Plus好似落咗架, 有冇其他唔係掛耳推吓

Sad

屋企有一個叫做阿思翠am90 2年前左右買 嗰時黎講都算係係啲舊款嚟 rmb169左右好似係 係單動鐵黎 我自己就木耳 唔敢講咩評論 只可以話俾你聽 同其他比(im50/重炮雙圈) 係聽得出低頻少啲嘅 解析算係高啲啲?因為有時聽到啲齒音會被其他明顯少少 資源音場 下潛度 嗰啲我唔識聽 而配戴嘅感覺係舒服 因為細細粒 戴住唔覺重咗/有負擔 絕對唔會話耐左唔舒服頂住耳仔
可以講既真係得咁多 我自己都想有多啲am90嘅用家相應 聽下佢地感覺如何
最後頭盔:純屬個人意見 可能同大家感覺差好遠

屋企有一個叫做阿思翠am90 2年前左右買 嗰時黎講都算係係啲舊款嚟 rmb169左右好似係 係單動鐵黎 我自己就木耳 唔敢講咩評論 只可以話俾你聽 同其他比(im50/重炮雙圈) 係聽得出低頻少啲嘅 解析算係高啲啲?因為有時聽到啲齒音會其他明顯少少 至於音場 下潛度 嗰啲我唔識聽 而配戴嘅感覺係舒服 因為細細粒 戴住唔覺重咗/有負擔 絕對唔會話耐左唔舒服頂住耳仔
可以講既真係得咁多 我自己都想有多啲am90嘅用家相應 聽下佢地感覺如何
最後頭盔:純屬個人意見 可能同大家感覺差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞