淘寶耳機集中討論帖(6) - DT2之逆襲! 窮撚救星

984 回覆
7 Like 4 Dislike
剛買了K3 pro和訂了ZS5,想請教耳綿買多少mm的?

4.5mm 非幼導管既都岩用
其實要分享嘅大家都有講架喇 況且又未開始煲 又有條伏鍍金線遲啲交換試 又要等埋煲好嘅dt2plus比較 咁就一於留返我考完試先慢慢嚟啦
我剩係集中外表討論先
cum氣都要講多句:做工真係麻麻

不過最大問題都係接合呢條罅位 其他位我都好滿意架喇 btw攞返上面灰色嘅相比較 睇落好似藍色塑膠感冇咁重

當場加映埋隻dt2+ 做工真係第二個級數

一開始睇淘寶model嗰樣硬係覺得dt2+會有少少大粒
當兩個擺埋一齊睇,哦,幻覺嚟架姐

暫時係咁多 小弟溫書去

買開平價¥6買4送4的平野,只有4mm、5mm選擇😅
ZS5店主話要兩日後發貨😢好心急想試下😬

5MM啦咁
BTW 平價野會令音質變差

哩隻包無伏

哩隻包無伏

屌 真係 啱啱執完嘢第一耳聽 未煲 鼓聲有彈性 林俊

哩隻包無伏

屌 真係 啱啱執完嘢第一耳聽 未煲 鼓聲有彈性 林俊杰把聲又清 有解析力 有分離度!好似係咁講
有無人買過仿大廠耳機個啲?(335 ve6)

你要仿果樣既就有很多,免仔335果D
調音就冇可能做到了

小李子會好過兔仔 我估

兔仔個樣係幾好, 聲就..
聲唔係差, 但唔好諗住同佢講復刻嗰隻差唔多, 都係盲入膽搏膽
兔335用原裝線人聲幾後下
用緊隻5單未夠一年但係爆左殼
想跳依隻
https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?spm=a1z5f.7632060.0.0&id=549890454667

笑左,邊間五單同幾錢

條lin今朝開到既
咁伏都係唔好盲入喇

未必伏,不過係盲入咁貴
你冇本錢就唔好啦

我都係見佢有試聽先有興趣
不過睇番第一版推介 好多都好吸引
悅耳十單JQ8單無畏6單
多到唔知點揀

ZDGG/JQ/老忠

望落似樣啲貴啲嘅多單仲有小龍定製
依間又係想有勇士試下再包膠
1000人仔有無推介?
用G6推,宜家用緊Zs3,聽Acg多

5MM啦咁
BTW 平價野會令音質變差

剛才同MX客服訂左12對中號耳綿,佢話既然同ZS5一齊送價計平d,仲建議我買散裝,一樣價錢變30對!
1000人仔有無推介?

K3/加多少少上老忠A4
想問KZ5 本身冇其他線 值唔值得比多50$要埋鍍金果條線?
想問KZ5 本身冇其他線 值唔值得比多50$要埋鍍金果條線?

聽講佢原裝線係超級超級垃圾(根據佢啲評論)

thanks

thanks

KZ跟機條線完全冇用過
DIY IE800邊間最好?
買過39蚊個款但爛咗

筆直?

DT2都係800個樣,不過肥左個碼
1000人仔有無推介?

Magaosi K3呢個?

KZ5岩岩到手 用緊原裝線咋 可能無對比 所以又唔覺有咩特別差
1000人仔有無推介?

Magaosi K3呢個?

係阿有冇興趣?
DIY IE800邊間最好?
買過39蚊個款但爛咗

筆直?

200內啊

KZ5岩岩到手 用緊原裝線咋 可能無對比 所以又唔覺有咩特別差

到底有幾多連登仔買左🙈
其實要分享嘅大家都有講架喇 況且又未開始煲 又有條伏鍍金線遲啲交換試 又要等埋煲好嘅dt2plus比較 咁就一於留返我考完試先慢慢嚟啦
我剩係集中外表討論先
cum氣都要講多句:做工真係麻麻

不過最大問題都係接合呢條罅位 其他位我都好滿意架喇 btw攞返上面灰色嘅相比較 睇落好似藍色塑膠感冇咁重

當場加映埋隻dt2+ 做工真係第二個級數

一開始睇淘寶model嗰樣硬係覺得dt2+會有少少大粒
當兩個擺埋一齊睇,哦,幻覺嚟架姐

暫時係咁多 小弟溫書去

補Link 店家加左卷 我睇到得返996張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞