淘寶耳機集中討論帖(6) - DT2之逆襲! 窮撚救星

984 回覆
7 Like 4 Dislike
以前JVC三動圈 依家Heir雙圈都係咁聽
圈數同轟唔轟冇直接關係
雖然我都擔心緊雙圈雙鐵個組合唔好聽

係又難推又難煲開

圈唔一定難推,難推係佢條線同個分頻
Zs5手機推唔推到
Zs5手機推唔推到

未知
Zs5手機推唔推到

未知

買返黎試下
Zs5手機推唔推到

未知

買返黎試下

推唔倒咪買player
淘寶坑
Zs5手機推唔推到

未知

買返黎試下

推唔倒咪買player
淘寶坑

換DAP 再換線
終於到貨 第一下戴上去聽冇話覺得嘩一聲嘅感覺,不過都預咗未煲開會有啲咩驚喜 ,開始煲落去睇下有咩進展,再上嚟同各位分享下

我嗰時啱啱買番嚟直情唔掂(不過係dt2), 煲100hrs後都係唔掂,跟住冇理佢一個禮拜度,再攞嚟聽先驚為天人

果陣拎隻DT2去百記試聽AK100II 就咁出事

睇嚟我要煲返1-2星期再劈低佢1-2星期

價錢超值 不過冇乜驚喜(配acrolink 8芯銅銀混線)
我覺得左右調轉 勾耳戴得穩啲
圈數同轟唔轟冇直接關係

我覺得你隻heir隻圈低頻好勁
岩岩睇睇下zs5 用佢個coupon減30蚊
之後忍唔住禁左

KZ ZS5八单元圈铁耳机运动挂耳式入耳式HIFI重低音线控耳机可换线【包邮】
【在售价】199.00元
【券后价】184.00元
【下单链接】http://c.b0yp.com/h.TMSJIh?cv=2m8dZGlc0Uq
-----------------
复制这条信息,¥2m8dZGlc0Uq¥ ,打开【手机淘宝】即可查看
之後忍唔住禁左

KZ ZS5八单元圈铁耳机运动挂耳式入耳式HIFI重低音线控耳机可换线【包邮】
【下单链接】http://c.b0yp.com/h.TMSJIh?cv=2m8dZGlc0Uq
复制这条信息,¥2m8dZGlc0Uq¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

已經無咗$30卷la
圈數同轟唔轟冇直接關係

我覺得你隻heir隻圈低頻好勁

起碼未去到轟
之後忍唔住禁左

已經無咗$30卷la

仲有

好彩早買

好彩早買

點解160!? 唔要線?

好彩早買

我認我係169

好彩早買

我認我係169

點解禁耐都未到集運 係咪星期日

好彩早買

我認我係169

我見倒得返15蚊卷

好彩早買

淘金幣可以減8.65

好彩早買

淘金幣可以減8.65

我減左1.23
唔夠金
我由169 變左 167

好彩早買

淘金幣可以減8.65

我減左1.23
唔夠金

日日拎淘金幣有so嫁

好彩早買

淘金幣可以減8.65

我減左1.23
唔夠金

日日拎淘金幣有so嫁

吓 唔識呢啲喎 蝕咗好多
有冇巴打可以推薦藍色既升級線

好彩早買

我認我係169

我見倒得返15蚊卷

自己禁啲卷自己用啦 禁多內部卷😀😀
間舖係咪已經冇左30蚊券
定我揾錯左第二間
如果仲有 有冇巴打可以share出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞