淘寶耳機集中討論帖(6) - DT2之逆襲! 窮撚救星

984 回覆
7 Like 4 Dislike
咁咁好隻zst壞咗
諗緊zs3定zs5 好
剩係用iphone聽歌係咪唔夠推隻zs5

zs5啦,宜家香港都有貨

香港賣幾錢?想知自己有冇做到精明消費者
咁咁好隻zst壞咗
諗緊zs3定zs5 好

我見到淘寶有間賣200連鍍金線 但係冇人係嗰間買過 衝唔衝好
咁咁好隻zst壞咗
諗緊zs3定zs5 好

我見到淘寶有間賣200連鍍金線 但係冇人係嗰間買過 衝唔衝好

鍍金線要唔要都罷 好似係假 我自己換過嚟聽一兩次 啲聲好似比原本果條沖冷咗 寧願比多少少搵簡好啲嘅買
咁咁好隻zst壞咗
諗緊zs3定zs5 好

賣緊180,標配版,不過得灰色
不過都係早買早享受
咁咁好隻zst壞咗
諗緊zs3定zs5 好

不過都係早買早享受

嬲!
咁咁好隻zst壞咗
諗緊zs3定zs5 好

鍍金線要唔要都罷 好似係假 我自己換過嚟聽一兩次 啲聲好似比原本果條沖冷咗 寧願比多少少搵簡好啲嘅買

鍍金線仲冷左
我諗哩隻夾鍍銀會好d
咁咁好隻zst壞咗
諗緊zs3定zs5 好

不過都係早買早享受

邊到
咁咁好隻zst壞咗
諗緊zs3定zs5 好

鍍金線仲冷左
我諗哩隻夾鍍銀會好d

可能假鍍金嚟?
可能我要驗耳 返去再聽多幾次
咁咁好隻zst壞咗
諗緊zs3定zs5 好

不過都係早買早享受

邊到

有無興趣收我隻zs5?
聽左10個鐘到,想試下其他野想放
telegram:https://t.me/Mart203078
咁咁好隻zst壞咗
諗緊zs3定zs5 好

鍍金線仲冷左
我諗哩隻夾鍍銀會好d

可能假鍍金嚟?

佢果條應該係鍍"金"色
咁咁好隻zst壞咗
諗緊zs3定zs5 好

不過都係早買早享受

邊到

好彩臨買前睇到, 有得試加可以慳番啲運費
今日收到ZS3、ZS5、DT2plus、bd005, 暫時覺得DT2音色最突出
ZS5原裝黑線唔能夠完全插入,戴戴下會甩! 同客服反映俾佢耍左一輪😔
好彩買左金綫,如果唔係都唔知點算! 客服態度真係好差,唔會再幫襯!
ZS5原裝黑線唔能夠完全插入,戴戴下會甩! 同客服反映俾佢耍左一輪😔

K3啦
咁咁好隻zst壞咗
諗緊zs3定zs5 好

鍍金線仲冷左
我諗哩隻夾鍍銀會好d

可能假鍍金嚟?

佢果條應該係鍍"金"色

嗰個價本身冇咩期待.. 鍍金線正常應該會有厚左暖左嘅走向
咁咁好隻zst壞咗
諗緊zs3定zs5 好

不過都係早買早享受

邊到

facebook search港人限定
今日收到ZS3、ZS5、DT2plus、bd005, 暫時覺得DT2音色最突出

都話DT2 plus 係正
9號買左ZS5都仲未出貨 琴日係淘寶問左佢話趕緊工

叫佢整好啲個插針位

我果隻又無哩個問題

手頭其他0.78線都輕易插入
不過KZ黑色原裝線一向虧虧地, 上次Gearbest ZS3超平嗰期啲原裝線10條有8條直頭入唔到
K3買左幾日仲煲緊! 覺得超值
K3買左幾日仲煲緊! 覺得超值

藍色幾靚仔喎
反而隻銀色我好失望
雜食ZS3、ZS5、DT2plus、bd005邊隻好??同埋DT2plus有無得換做耳綿??
用開4R, 覺得國產貨一d都唔失禮
用開4R, 覺得國產貨一d都唔失禮

W4R用到依家嚟講你都幾長情
雜食ZS3、ZS5、DT2plus、bd005邊隻好??同埋DT2plus有無得換做耳綿??

雜食性會選擇GR07, 不過手工真係...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞