淘寶耳機集中討論帖(6) - DT2之逆襲! 窮撚救星

984 回覆
7 Like 4 Dislike
放工拎左貨
實物隻色依然幾有金屬感

想知隔音得唔得
本身聽人講ZS3隔音好, 準備買之際就見到呢隻
放工拎左貨
實物隻色依然幾有金屬感

想知隔音得唔得

ZS3 隔音一定好過呢隻
有無用緊im03 既手足?
條原裝線搞到隻耳 皮膚敏感,想順便升埋級

係咪都係銀線坊 單晶銅純銀混編好?

或者求介紹番

我用im02[img][url]https://na.cx/i/97S6z9s.jpg[img][/url]

求介紹番 呢條係6n 單晶銅?

介紹番呢條,可以轉im針插,可以轉2.5mm
講番我ID ,唔收費
旺旺ID :hkcnh
【7N单晶铜线 ie8 ie80 舒尔se215 535 im03 70 w4r tf10耳机升级线】¥PgZRsEi2GP¥http://c.b0yp.com/h.6ZvfjW?cv=PgZRsEi2GP&sm=ebc104

但人聲會唔會差左??所以諗緊洗唔洗單晶銅+銀混編

巴打條link 7n 單晶銅都係三百蚊,平過原裝升級線一半

有興趣就出黎試下聽我條

單晶銅咁平

就算oyaide 散線都唔係貴
香港賣得貴係貴在手功費
有無用緊im03 既手足?
條原裝線搞到隻耳 皮膚敏感,想順便升埋級

係咪都係銀線坊 單晶銅純銀混編好?

或者求介紹番

我用im02[img][url]https://na.cx/i/97S6z9s.jpg[img][/url]

求介紹番 呢條係6n 單晶銅?

介紹番呢條,可以轉im針插,可以轉2.5mm
講番我ID ,唔收費
旺旺ID :hkcnh
【7N单晶铜线 ie8 ie80 舒尔se215 535 im03 70 w4r tf10耳机升级线】¥PgZRsEi2GP¥http://c.b0yp.com/h.6ZvfjW?cv=PgZRsEi2GP&sm=ebc104

但人聲會唔會差左??所以諗緊洗唔洗單晶銅+銀混編

巴打條link 7n 單晶銅都係三百蚊,平過原裝升級線一半

有興趣就出黎試下聽我條

單晶銅咁平

就算oyaide 散線都唔係貴
香港賣得貴係貴在手功費

香港買散線都係貴
有冇巴打有試過淘shure嘅原廠延長線 宜家果條入面啲線暗斷
得左邊有聲右邊冇 或者有冇推介 唔過百五蚊都可以的
有冇巴打有試過淘shure嘅原廠延長線 宜家果條入面啲線暗斷

延長線?要幾米?
定係你只想要換線咋?
放全新Magaosi k3

延長線即係3.5公去3.5母喎

延長線?要幾米?
定係你只想要換線咋?

用緊普通野冇得換線果啲黎 想要返相左邊嗰條 度過有1米長 用返原廠又得 轉其他線又得
想買dt2 plus,但見到你地話原裝線麻麻,咁應該換邊條線好?
想買dt2 plus,但見到你地話原裝線麻麻,咁應該換邊條線好?

原裝條黑線聽住先
放工拎左貨
實物隻色依然幾有金屬感

想知隔音得唔得

係, 不過依隻野論隔音都合格以上了

原裝條黑線聽住先

見個賣家有銀線同黑線選擇,其實係唔係一樣

原裝條黑線聽住先

銀線冇料到,平小小揀黑線版便可
第時要換線時先去第樹買

原裝條黑線聽住先

第時要換線時先去第樹買

Thx,有冇邊條線好介紹?

原裝條黑線聽住先

第時要換線時先去第樹買

Thx,有冇邊條線好介紹?

你買左耳機聽過先喇,唔駛為升而升
肥子 IE800 變左大細聲
用隻 ZS5算
9號買左ZS5都仲未出貨 琴日係淘寶問左佢話趕緊工
放工拎左貨
實物隻色依然幾有金屬感

想知隔音得唔得

係, 不過依隻野論隔音都合格以上了

好正咁

叫佢整好啲個插針位
咁咁好隻zst壞咗
諗緊zs3定zs5 好
剩係用iphone聽歌係咪唔夠推隻zs5
btw點樣煲法先最有效率又唔會煲壞
利申:同較小音量播緊平時聽開啲歌

叫佢整好啲個插針位

我果隻又無哩個問題
咁咁好隻zst壞咗
諗緊zs3定zs5 好
剩係用iphone聽歌係咪唔夠推隻zs5

zs5啦,宜家香港都有貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞