淘寶耳機集中討論帖(6) - DT2之逆襲! 窮撚救星

984 回覆
7 Like 4 Dislike
其實真係抵? 我1-2年前都買過

音質好似好散 以前用過denon c351感覺好好多 間野依家都摺左

呢隻denon冇記錯係正嘢嚟

C351 好懷念既名子
長短線+短線既平價霸主

有玩過,
有無dt2 既lin想試下

同求

想問下dt2比起k3pro 同 zs3點

http://c.b0yp.com/h.TEMB4r?cv=phmOZGHSSAy&sm=ad6276

聲菲爾

唔係得返鍍銀可以買咩?

早兩日有返黑線版喇

同埋我指換呢條鍍銀線
【DIY镀银耳机线 ie80升级线 se215 qc20 线 耳机维修线 手机耳机】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.TvpV1D?cv=tcgHZGsjIct&sm=975af5,或复制这条信息¥tcgHZGsjIct¥后打开👉手机淘宝👈

唔係指買銀線版分別

呢條無問題呀
用起DT2度你記得叫佢係直掛
同8絞線

已經跟足8絞唔要耳掛
但想知用呢條鍍銀係咪好過跟機黑線?

第一次買有得換線既耳機,所以唔係好識

一定好過
你用DT2 記得話要mmcx 針插
ZS3/ZS5都係0.78針插

之前有追post,上星期已經跟晒你地建議買

希望好過之前淘果隻ie800 ......

唔一定要夾銀線,睇配合同自己聽感取向
我得DT2 唔係plus版,都仲用緊原裝黑線插Ip7p
有時就會轉用亮點金鍊插300R

雖則聽講金鍊大部分耳機都夾

但鍍銀線同金鍊完全兩個價錢.....

如果第時想轉比鍍銀好又比金鍊平,海洋之心既線算唔算係一個好選擇?

唔係得返鍍銀可以買咩?

早兩日有返黑線版喇

同埋我指換呢條鍍銀線
【DIY镀银耳机线 ie80升级线 se215 qc20 线 耳机维修线 手机耳机】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.TvpV1D?cv=tcgHZGsjIct&sm=975af5,或复制这条信息¥tcgHZGsjIct¥后打开👉手机淘宝👈

唔係指買銀線版分別

呢條無問題呀
同8絞線

已經跟足8絞唔要耳掛

一定好過

如果第時想轉比鍍銀好又比金鍊平,海洋之心既線算唔算係一個好選擇?

海洋之心係伏扮上菜

呢條無問題呀
同8絞線

已經跟足8絞唔要耳掛

一定好過

海洋之心係伏扮上菜

線材既野水份好大,又易中伏,夾人地隻耳機但未必夾你用緊果隻。
買之前最好上黎問下巴打意見先入手會好d
打算盲狙隻仿ve6
聽真少少個zs5 覺得佢都幾偏冷 鼓聲好似敲鐵皮咁

出現了

出現了

咩事同大家一開始驚佢低頻太轟耳有幾大出入下

出現了

我覺得可以接受,不過覺得佢音場定位唔太自然,有少少特登拉到好闊,但人聲又會有少少壓抑左

出現了

我覺得可以接受,不過覺得佢音場定位唔太自然,有少少特登拉到好闊,但人聲又會有少少壓抑左

專業 學野先

出現了

專業 學野先

都係講下自己聽感姐不過圈鐵點都要比d時間佢run in
岩岩收到影幾幅相比有興趣既巴打睇

包裝算唔差, 加埋師兄介紹既鍍銀線

冇其他size 耳綿送

鍍銀線

冇其他size 耳綿送

鍍銀線

sorry....d 相upload 完方向唔同左

冇其他size 耳綿送

鍍銀線

我果對個腔體痴得唔實
銀色黑色2舊會分體要自己痴膠水

冇其他size 耳綿送

鍍銀線

原來有其他size 綿, 係個盒到
賣magaosi k3

有意請tg

https://t.me/magaosisell
今日由supermini升左上fiio x7
成個聲底乾淨左好多
成個聲底乾淨左好多

fiio
成個聲底乾淨左好多

fiio

fiio有咩問題
之前聽過呢部啱聽所以買左
成個聲底乾淨左好多

fiio

fiio有咩問題
之前聽過呢部啱聽所以買左

耳聽為實 買左唔好理啦
係咪我木耳 聽落ZS3重自然過ZS5

兩圈兩鐵有排你煲,到時再比較下

未知ZS5真章,始終雙圈,不過幾多人反映ZS5一般

未知ZS5真章,始終雙圈,不過幾多人反映ZS5一般

收左貨既都係玩左一兩日姐,好難試清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞