【唔識入波】阿仙奴20-21球迷吹水區 MCDXLII

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
起身了sleep is for the weak
呢個係哥狗果套踢法,前面keep五個進攻點,中場同中堅基本上都係逗住唔上。
呢個system根本垃圾,係達狗迷信哥狗果套
哥狗踢法d企位,走位完全機械化哥狗強調每個球員都要留係自己位置,用盡球場闊度。前場果五個基本上只可以係自己區域前後走。
之前有ching貼過愛蛇,爺爺,同達狗前場球員既heatmap。達狗時期球員走動範圍係局限係自己位置。
呢個system要一個攻中帶到波傳到波做突破點,overload其中一個區域,其他人留守自己區等機會。鏝有KDB有施華,疤有美斯小白。我地都冇球員做到,saka,安,pepe全部未夠班
星期三爺爺
講得好清晰 屌臭閪達
屌得好!
星期四歐霸垃圾波唔撚睇
星期一3:15對狼隊 閪波廢事睇 好耐無睇阿仙奴波了
真 唔睇垃圾閪波夜波
下場會睇既波應該係5/12 星期六 23:00 對熱
阿狗

條中場真係收得太後 岩岩開波十幾分鐘 你要一對中場跟住跑
佢地一定有氣有力 好明顯係收到指示故意要留後
啲人肯跑先有機會拉散對面啲企位 你咁樣對面擺好哂陣咁守你 你點攻

望返前場3打8 真係心鳩酸
所以話 根本買乜人都死
唔聽傻閪達個套就football reason 你
wilock好撚慘
泡菜棒棒
son goal =羊+拿+pepe+g6+saka
對狼隊如果無波入 今個月英超goal of the month就係羊 penalty !Congrats
牙侵應該不行了
牙登
之前放咗幾手BA
用咗黎買京東
屌下女 去下staycation好過
買樓投資好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞