【唔識入波】阿仙奴20-21球迷吹水區 MCDXLII

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
林伯特參加過1966年世界盃
老野尾果年隊波 都開始已經少左比波走位
依家出nelson
上位靠依舖
留返係度咪又係變安狗

垃圾黎 得把口
對Nelson真係冇乜期望
又係冇腦
佢下下諗住fake人點知fake 到自己仆街
又爆唔過人saka , t3, 比狗同nelson反而有幾下硬爆,仲實用
Hector Bellerín has had made more foul throw-ins (4) than any other player in the Premier League this season.
最多都係一樣廢
試下無所謂
下星期又3點波 點撚樣
贏到先算啦,依家隊波踢成咁
我都想可以含佢
Freddie saw the light last year man. Remember that game away to Everton when he benched virtually every senior player going forward bar Auba and played Saka (left back), Martinelli (LW), ESR (#10) and Nelson (RW).😭

得龍蛇先比機會後生
其實睇英超打熱個場表現就知有無機會含
唔計歐聯落黎個d 宜家歐霸最難搞都係熱狗
龍蛇出 pepe auba 巴丁
龍蛇
nelson太上腳 應該真係好想表演自己
佢推波咁能快 純粹玩落底出波應該好有威脅

成隊波真係要跑多啲 拉開啲位
兩閘兩翼成日都唔郁
好彩pepe走場
唔係11打11同人對攻比人入埋就輸得難睇
其實未有巴丁前想睇下
saka------pepe------Nelson
咁樣出
睇下會唔會有多啲突破點會好啲
依家成日安, 拿卡,奧巴會霸左兩個位
但呢3個人都無突破力
羊話曬隊長 無穿無爛既英超基本上一定正選
安尋日都叫有過下人 羊而家無哂咁
我睇左上場愛蛇既黃潛對皇馬, 唔係抽水玩野, 真係唔覺得阿迪達教既依隊阿仙奴贏到愛蛇隊黃潛, 愛sir今季先教黃潛, 已經教到隊波有隊型, 上場皇馬開波入嗰球都算係問題球黎, 最後都追和到,對馬體嗰場都55波踢得幾好, 依隊阿記對皇馬馬體唔覺得可以和到對面

富咸依隊升班馬入波竟然同阿仙奴一樣, 紐卡素仲入多我哋一球,以我哋既人腳真係好柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞