【唔識入波】阿仙奴20-21球迷吹水區 MCDXLII

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
我覺得係創造力問題
琴晚仲見到Auba打支點
做到泰仔落底
然後禁區得Willock一個
其實係 auba 打返中間 但唔係點入禁區 咁點出波都無用
創造力問題就一定了
反而我覺得有laca 好過無laca 依加咁睇
呢個真,足球問題足球解決如果屁屁生性扭到條友變傻仔,指返住佢嚟笑都得啦
其實都係一個loop
安狗同pepe咪一樣 出安狗個陣就個個屌唔出pepe到宜家pepe咪一樣廢
遲吓賣梅Papa
Reg 燒 買蘇寶
睇埋先屌
起馬有得睇佢miss chance 先 雖然你講得岩 都你loop
但佢中間做駁腳都做到小小野既 傳完會向前跑入禁區
feel 到free 走晒 1蚊都無得落袋
reg 燒我估應該唔會再有啦
睇下一月入唔入到szoboszial 定仲要等夏天
We utterly condemn the vile abuse directed at Nicolas Pepe and Ezgjan Alioski on social media following our match against Leeds United.

This is completely unacceptable and we will be working with the police and authorities to do everything we can to trace and prosecute the culprits.
https://www.arsenal.com/news/club-statement-social-media-abuse?fbclid=IwAR2nhBD3T-SLoW7Sp7RUCl-Rg1ldGQ96DliqIpsRQ0IRTh1Lzc_-5fYUuZ4
乜野vile abuse 牙
唔改下個戰術 入到szxxx 都係好似琴日韋帝咁
拎完個波無人郁 唯有自己衝
咁踢法 比你舞得幾多球
以為個 Alioski abuse 臭屁
原來講緊鍵盤戰士?
帶頭abuse pepe unacceptable 嗰個明明就係達狗
而家又話我哋unacceptable
中場三件冇saka=完全冇創造力
前場三件Pepe/laca/安 每人踢十場先有一場造到波
Auba永遠造唔到波
愛蛇
正面啲睇我覺得琴日嗰場睇得出4後衛都幾穩陣
係個龍門框穩乍...
比人射左廿幾腳波 中左3次柱
人地主場個龍門架係幾穩陣
琴晚係leno穩
救左3球 今場發揮幾好
仲有派對傷咗
之後遠射都會少啲
同埋唔入就係唔入
咁都有得講嘅咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞