【唔識入波】阿仙奴20-21球迷吹水區 MCDXLII

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
一開波頭十零二十分鐘係唔太差
廢老安d 變速有幾下都幾有睇頭
之後就無了
在此前結束的阿仙奴同列斯聯的比賽中,阿仙奴球員比比因同對方球員阿利奧斯基頂牛,而被紅牌罰下場。

終場哨聲吹響後,提爾尼找到了阿利奧斯基同他理論,然後雙方球員將兩人拉開。有報導稱,提爾尼的這種行為在社交媒體上贏得了阿仙奴球迷的稱讚。

基昂同樣誇讚了提爾尼的行為,他表示:“現在的阿仙奴是一支在阿迪達領導下重建的球隊,一些球員的戰鬥精神給我留下了深刻的印象。”

“提爾尼賽後找到了阿利奧斯基理論,他就表現出了令人影響深刻的這種戰鬥精神。”

“提爾尼自身在比賽中也表現出了這種精神,他所做的不僅僅是在後面保證球隊不要失球。他一直都在向前衝,為球隊多贏得機會。”

“在場上發生了這麼多的事情之後,提爾尼在賽後看到沙加在比賽結束時還同阿利奧斯基摟著肩,他可能會感到憤怒。”

“如果我看到我的一名隊友還和對方當事球員親密無間,我肯定也會有這種感覺。當提爾尼試圖和阿利奧斯基對抗時,沙加把他們拉開了。”

“但這件事最終會解決的,會塵埃落定的。提爾尼正是阿仙奴隊中所需要的那種個性。 ”
“如果我看到我的一名隊友還和對方當事球員親密無間,我肯定也會有這種感覺。當提爾尼試圖和阿利奧斯基對抗時,沙加把他們拉開了。”

Lunch 沙
何妖隻腳係咪瘀咗???
補時果陣比人一腳飛落去
人地踢少一場都排得高過你阿
沙夏bb
歐霸陣(442)
Nkxxx 拿狗
Nelson Xhaka Willock Pepe
叔 張 梅 葡
大家覺得幾時先係時候反達
水晶宮有冇搞撚錯
輸俾隊降班馬
已經好多人反緊/好不滿
佢仲話三年計劃 而家咁樣佢真係達大炮
今年拎到歐霸盃資格既話點都唔會炒嘅我覺得
學神係唔係買左對家贏
笑笑口
睇嚟今季達都係真係要等一月
買返個真係有創造力嘅進攻中場
季尾如果踢番個form 我諗佢都仲有得留低
今年真係唔好話拎咩杯 有歐霸就好啦 冇我都覺得接受
頭10都OK
等佢再一,兩年買到真係佢想買嘅人
唔係Pepe 同沙尼巴依d
如果冇高狗會唔會繼續泵水
本來想數下自己有咩不滿,但諗諗下呢到啲巴打都鬧咗好多鑊,都係算如果冬窗簽到攻中情況都冇改善,阿達自己好躝我依家個心態已經放棄咗呢半季
歐霸資格
Pepe越踢越差,達教唔好pepe不如搵下啲名宿邊個得閒啲單對單跟一季半季咁搞法除非簽到啲完成版,如果唔係都係教唔掂
揾廢老安踢下攻中先
佢雪臭燒真係自己攞嚟賤

燒出得返我覺得會有驚喜 餓左波咁耐 同埋佢都要為佢嘅前途奮鬥(完約)

原本可解球隊燃眉之急 又可以俾機會燒拎返最後既尊重

依家真係攞嚟賤
佢已經變咗高層打手
琴日唔係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞