【唔識入波】阿仙奴20-21球迷吹水區 MCDXLII

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
ozil單野完全係高層決定啦 佢只係出黎食死貓
山狗 豬腦 黑b 禾仔好啲定家陣?
收嗲原來出咗新片
山狗大爆發果期>宜家

宜家AUBA 謝晒, 拿卡入球荒, PEPE同安唔知做緊乜
黑b 禾b 山狗 呢個組合都屌打宜家
拿羊比 3大垃圾 羊都叫有contribution

拿比夾埋120M當年掉晒去買麥巴比仲好
應該冇一個組合試過咁耐入唔到波
Nacho Monreal: ‘I’ve never been a star but I gave my all for Arsenal’

“I woke up one morning to a call from Santi [Cazorla] asking me if I wanted to join. Imagine it: I was in shock, only just awake, not really with it. And by that night, I was an Arsenal player. I reckon the club said: ‘Santi, speak to Nacho: see what he thinks.’”

"I don’t know if he got a commission or something,”

"Arsenal fans love Santi because he was different, unique,” Monreal says. “No one in the squad could do the things Santi did.”
冇form有波入同冇form有波入
達sir想改變球迷對足球固有守舊既諗法, 點解足球一定要入波同贏波, 有時就算輸波, 防守有幾個play守得好一樣好好J
囉囉?

高層固然仆街,但隻死貓你阿迪達自己選擇啃,怪得邊個
係咪應該好似摩佬咁出嚟屌鳩自己老細,講唔掂數拍下個屎忽就走,話知隊波仆街
死攬完又踢到屎咁 抵啦達狗 躝啦
反達:係 有骨氣就唔好撈
認真喎,你贏波咪無事,現實世界就係咁。

雲加食死貓但佢有條件食,唔夠料又死幫上邊執屎,而家畀人屌我想問吓有乜問題,要唔要幫你考慮埋今日心情好唔好,有冇靈感諗到新戰術
講得好!
好似雲加咁食死貓食咗十幾年
走咗先比人知咪有料
依家臭閪達又要食又要贏唔到
仲要依隊阿狗冇燒進攻都唔應該差到咁
如果你仲記得,我當時就係支持佢同高層argue果個,唔係因為要幫ozil,係因為咁樣對佢喺更衣室入面威信影響好大,亦都開咗個好壞嘅先例

而家佢咪承受緊個惡果
你拎頭四 我理得你奶高狗屎眼定點 依家奶完拎11幫你唔落
改咗名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞