【唔識入波】阿仙奴20-21球迷吹水區 MCDXLII

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
琴日牙洛打攻中廢老安靠左
諗諗吓又諗到高層比安三年大約 又嬲到瞓唔着
俾個32歲嘅老人家
我覺得佢只係狀態唔好 實力就一定有 (足總杯表現)又後生

我覺得要繼續俾機會佢

相反韋利安要止蝕走啦 33歲人買返嚟就係要即食
依家踢到成Pat屎咁根本唔值得放時間俾佢
我覺得達 唔知安可以擺邊 冇咗速度 又唔係打開進攻中場 每場都唔俾固定位置佢 更加困擾安
賣佢去中超啦
定係雷欺條撚樣游說叫佢嚟 啲巴西仔好鍾意叫晒啲親朋戚友要好處 兩隻喺度拎大糧
安係達狗想佢黎ga 電欺最多係遊說
但要人個個肯定係達狗
3年計劃
修咸頓D組織仲勁過阿仙奴
獲凸包斯幾勁
依下組織幾靚
大隻佬呢排係咪食咗屎
我禾又入波!
廢禾又入波
禾仔好波
禾仔差d又入
狼隊爭氣
點估到達狗原來最叻係把口, 我當初就係信佢對今季好有期望,所以先季前洗左兩千蚊買左兩件fa cup波衫, 一件美羊一件廢龍,點知美羊今季食左屎, 廢龍仲要賣走埋今季一場都無出過
我開始覺得未必關安事, 諗下我哋今季有美羊, pepe, xhaka, c8, 拿卡表現都差過上季, 上季牙叔根本就係達狗對強隊所謂變型系統既重要棋子, 今季出場機會又少左好多。 正常一個體系run耐左應該越踢越好, 真係唔知點解今季會攪成咁。 美羊當初冬季黎到都唔洗適應就已經瘋狂入波, 今季入得兩個波, 一球仲要係12碼,諗起當初宣傳二客波衫個廣告有句Aubameyang, best striker in the league

https://youtu.be/0sbBijhhvQ0
愛蛇擺明唔鍾意燒都無玩到咁盡唔reg佢,最後成績唔好都嘗試用番燒出黎試下, 達狗reg都唔reg真係自己攞嚟,有成績就無人有意見, 但踢得唔好以燒既人氣一定大把人插佢咁做, 只能怪達狗衰在太有自信
我都係對Pepe仲好有信心, 覺得佢會成功, 射術技術都有, 有一個人自己搞掂哂入波既能力,隊中無乜邊個做到。要出多啲俾佢適應英超,錢就洗左咁多, 無理由咁快放棄。後生仔忍唔住挑釁拎紅牌好正常, 馬斯亞今季都試過, 希望佢今次衰住之後學精啲, 就算好似拖舟咁有經驗球皇級世界盃決賽一樣沉唔住氣鐵頭功拎紅牌。
韋利安上場唔差
仲最後尊重,屌你當ozil係狗咩,鐘意就唔reg,救亡又reg返,我喺ozil一定冬天傾好條件等完季自由轉會
我禾又入 著哂火
安係車都已經廢 係續約果排先勁 之前講過 係依到某啲會員 癲撚咗咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞