【唔識入波】阿仙奴20-21球迷吹水區 MCDXLII

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
相信已經無人反對請番爺爺回巢
達蛇跟咗爺爺幾年都唔識攻
馬體啲防守癡撚線 oblak 15場10張 clean sheet

馬體聯賽失得2球
我哋防守都好撚勁
9場3clean sheet
達蛇同愛蛇一樣失10球 不過愛蛇排第3 達蛇排第11分
唔計利狗曼城維拉 我哋剩係失3球
馬體會重奪了
祖奧菲力斯開始上電
仲有咬咬
以前係靠勁既球員自動波
依加勁既都走哂/雪緊 所以咪搞到咁
爺爺冇錢都教得好過臭西達
憑咩唔比爺爺一個機會返來洗大錢
有勁防中 加 勁中堅既爺爺 到底會走到幾遠
party : 我想返馬體
有埋巴丁 saka nelson
根本自動波爺爺都拎到歐霸冠軍
歐聯啦
有爺爺法甲果堆西隊
拿拿林將啲球員比爺爺任揀
牛蛙果啲點會買唔到
跟本貼埋錢碌埋來
爺爺係面對包皮果種級數先有難度
爺爺返黎我唔迷達了 大聲講迷雲了
根本坐住輪椅插住喉都輕鬆三冠
爺爺教

巴丁

saka szoboszlai nelson

埃及 派對

t 包 saliba 比狗

蘭奴

後備: 冰 叔 浩 沙卡 貴羊 屁屁 esr

呢個陣起碼歐霸冠軍
英超應該都得
希望牙達用佢把口水高狗買多啲勁人
之後牙達辭職 搵返爺爺教 大家開心
根本搵問米婆問米請爺爺上黎都輕鬆三冠
Martin Keown on KT's reaction: "Tierney might have felt incensed to see Xhaka with his arm around Alioski at the end of the game after what had happened. I would have certainly felt like that if I’d seen one of my teammates practically fraternising with the enemy." [TW/GurjitAFC]
爺爺教點都有臭燒
唔入決賽唔收貨
用到插喉咩
3張幾 上面果班一睇就知一係當打一係高潛
比爺爺教應該教到佢80歲都拎英超
有冇人覺得其他名宿返嚟教波全部都勁好多

祖有派路
皇有施丹
車有林伯特

個個拎盡晒錦標聯賽冠軍世界冠軍

我哋牙達 國家隊都入唔到

其實牙達算唔算我哋名宿
派路教波廢撚到傻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞