【唔識入波】阿仙奴20-21球迷吹水區 MCDXLII

1001 回覆
2 Like 7 Dislike

我爆美斯級數
你其實怨婦咁真係好難同你溝通
之前啲手畜話你怨婦都真係唔多信
而家信到十足
爆嘅優點得護波勁同持球推進ok,其他咩防守能力/現位/傳球路線選擇等等都係好普通,甚至係差
咁咪好囉
佢護波時好時壞啦 佢隻閪手識保護自己伸出黎
呢個係要比個credit佢 不過佢啲現位企位真係不敢恭維
吹奏佢真係不了
夜凪巴
呢個啞嘅
把口剩係識屌人
繼續一言堂
唔比有其他意見
認真講波永遠內戰
都多得佢哋唔少
呢啲女先好砌
長傳咪幾好
屌那星明明上年救左幾場世,
小朋友就一定有毛病架啦,咪考個教練識唔識教囉,
你舉sancho 個堆出嚟?
細爆8m jar diu
同你認真講波 唔係唔比你有其他意見 係你說服唔到人細爆勁值得迷 佢踢得差扭失波就教練廢唔識教 佢有長傳就佢技術好 可以咁輸打贏要嫁咩?
你駁唔到 又話人唔比你有其他聲音 咁其實你都係想搵人圍爐吹奏細爆勁姐 講咩認真傾波
唔想引戰,但阿狗而家踢到咁你都吹奏牙達啦,
人人唔同喜好,個位巴打迷細爆有咩問題先
邊到有人舉辛祖出黎
牙達人工都唔貴 你有無咁包容
牙達教防反咪幾好
屌那星明明上季救左幾場世,
新教練就一定有毛病架啦,咪考啲球員識唔識踢囉,
你舉高普個堆出嚟?

未踢起就已經玩性格 邊到有教練肯教/教到佢呀
我意思如果係舉辛祖個堆出嚟冇得比
如果下下要考啲球員識唔識踢,
咁要個教練做乜先
佢話認真傾波 我同佢認真傾 列哂細爆有乜問題
佢又駁唔到
正如我都話牙達有啲地方係廢做得唔好 佢唔肯面對細爆唔掂 踢得差 你睇返佢上幾個留言先啦 唔係無同佢認真傾喎 搵埋片 佢賴愛狗要後場猜波 有啲波自己廢 比人圍都要自己扭 咁係咪愛狗問題
講細爆有乜問題 就話人唔比佢講 我都比你地話達廢 因為達進攻真係廢 可以唔面對現實咩
你再睇佢之前留言 佢話細爆下年踢歐聯云云 踢鳩到咩 送佢去中超都得呀
連登討論因為返送中好容易將一件事極端化
我講下細爆優點又變迷細爆
藍絲其實好了解黃絲睇法
而黃營永遠抗拒藍營資訊
而睇嘢唔全面
事實細爆係踢得垃圾
咁有優點就完全睇唔到
缺點無限放大
如果下下要考啲教練識唔識教,
咁要啲球員做乜先
其實兩樣雙向 佢自己有問題 唔去改善 先後兩個唔同教練教過 佢性格有乜改善
愛狗重用佢 比機會佢 佢當自己當家巨星 踢又唔係特別好
到牙達教 佢唔係必然正選 杜拜同自己友嘈
季尾出口出手同白狗墓碑嘈 咁佢自己個格 呢幾年 有邊樣進步到先
如果爺爺仲係到,一定令佢浪子回頭
爺爺

屈你?
你又唔好拉黃藍嚟講
講政治,香港人90%都係政治BB,
學術上係容易極端化
除左第一句,我幾認同,
而家隊波真係閪到爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞