【唔識入波】阿仙奴20-21球迷吹水區 MCDXLII

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
板藍根?
邊有咁白
Azeez 嚟
見大家咁認真傾波 推返呢位手足既長文上黎先
好過討論傻鳩細爆先
我都想睇下今季細爆去到德甲踢成點, 我始終覺得佢係有潛質,唔係話細爆係神級球員, 如果當初賣到好價我都贊成賣, 收番啲錢買球員。 但佢得番兩年約借走佢就算喺德甲踢得好下季得番一年約都賣唔到幾多錢。 陣入面又無佢依種特性既球員, 覺得佢可以幫到手做下輪換, 愛蛇死用佢嗰陣我自己都有屌, 但啲分唔失都失左, 佢比起陣中其他年青球員踢多咁多場英超依家累積經驗一定好過洛克人呢啲, 今季踢得咁密中場人手係咪真係足夠, 有人傷有人染肺炎中場人手就會好緊, 依家借走細爆借走拖又無強制買斷條款除左慳到人工都無咩好處

其實你唔好睇到個fa cup咁重要, 盃賽不嬲都係爆冷溫床,韋根一樣都拎過fa cup, 水晶宮呢啲球隊都入到決賽, 阿仙奴對住10人應戰既車仔拎到唔係太出奇
睇到最後果段 已經無討論空間
fa cup唔重要 人地鏝 軌都full team打 無渣流
教練有獎盃對份cv好有幫助 不過你咁識波 我都唔阻你 係我唔識波 你太識波 我比你吹脹左
2比1 之後先10 人應戰 佢講到一開場就十人應戰
你收錢,冇錢收就反愛
其實我認同你講蘭奴果段 龍門拎波 中場唔應該返太後拎 何妖落太後
其實可以蘭奴>包皮>何妖咁佢就拎到波又唔駛太後就拎到波 造成斷層
不過你講包皮上左去 中場逗一個後少少唔岩 我唔認同 中堅上左去 無防守中場逗返個位 就變到得返一個後防 隊隊都會有係防中逗返 因為我地閘會上埋去
韋洛克個位的確要搵個用波好啲既球員去踢 幫到分波串連成條中場

你有樣上場問題無講 中場拎波 其實都無邊個放膽轉身 最後都係回後 我唔相信任何教練既戰術會叫球員拎波唔轉身 球員自己都要負責任
saka nelson出黎好敢去波 咁究竟問題係邊個到
唔講呢場 講到對鏝果場負碌爆冷就帶過
戰術擺明防反啦 摩連奴贏鏝應該都係爆冷負碌
佢講野真係好搞笑 fa cup唔重要既話 鏝軌又駛唔駛咁落力踢 對球員 對教練 冠軍就重要
當然重要性未及歐洲賽冠軍 但並唔係無意思
不過算啦 我唔識波 可能佢最識 牙達揸兜嫁喇 教波半季先拎得足總盃飛機盾 無球隊會請嫁喇 細爆就唔同呢 一定變世界級球員
我覺得佢有齊現代足球防中最重要嘅特質
要有傳統防中嘅防守力
又要有分波逗波能力
(沙卡+拖)/2 嘅人
要喺轉會市場搵多個都難
係愛蛇先用佢防守跟波唔跟人
進攻btb 因為防中位要沙卡分波
拖仔唔傷防中都係沙卡
最後燒何沙爆中場防守完全係災難
有拖防守會好少少
但完全分唔到波

哈化柏林個領隊用得佢幾好
我哋兩屆領都唔識用佢
講真佢同鏝件Rodri比都唔差
同費甸比就差班波
你哋打字咁撚快嘅
全部都係Bot 嚟
https://youtu.be/9H21dIhD3oQ

睇下條片 2分鐘左右有球角球 諗住2個夾人 無check禁區頂後上既奇法利 呢個球商問題黎
2分14左右 自己迫好前 迫唔到對面 放棄唔追 指手叫人追 呢個係邊個問題?性格問題

6分50呢球 佢拎完波可以掟去左閘甩左佢 然而佢最後決定自己上腳 比人迫甩 好彩既係無失波
好多野係佢自己決定 究竟係教練問題 定佢自己問題?佢唔受教又邊個問題
認真傾波又話睇得辛苦 好似你地咁 留一句臭閪達屌你老母咁就最好啦
無營養既留言就最好?
微信語言輸入
我地唔傾波,淨係吹奏下就算
踢曼城嗰場打得好好, 兩場杯賽對曼城對車仔阿迪達部署係好出色, 社區盾唔齊腳對利記都打得好, 所以我先對今季咁有期望, 如果唔係我都唔會洗兩千蚊買兩件fa cup波衫, 我平時都係季尾特價先買, 我季前真心覺得隊波可以入到前4, 但依家睇前6都忟水。 我知fa cup係一個重要既錦標, 贏左我都J左好耐, 我意思係fa cup最多可以俾阿迪達頂一季或季半, 如果佢再唔諗到辦法改善一樣都會俾人炒, 雲高爾拎完fa cup都俾曼聯炒, fa cup唔係重要到保命符咁保一世。我其實唔係真反達,邊個教其實都無問題, 總之帶領球隊贏到就得, 有時輸都唔係問題,只要俾我睇到隊波踢出黎有進步, 輸左波覺得輸得唔抵就得。 達蛇如果連贏幾場我一樣會吹奏, 波要續場睇,贏就讚輸就彈,對我黎講就係咁簡單. 我其實唔想同人糟交, 大家有爭議既野我下次盡量諗過度過先打出黎, 我唔想罵戰
2分
我當然唔知愛蛇落咗咩命令
但係根據當時無翼鑽石型四中場陣
佢應該係要負責兩邊邊路
彌補無翼回防嘅問題
事後睇其實佢應該去守k角位
而中路嘅保護應該要C8+沙有聯繫咁保護
比人射咁多腳遠射就知中路保護係完全冇紀律可言
6分
嗰陣咪個個都屌唔好開短嗰期囉
嗰陣啲短傳係完全冇人迎波
有鬼又唔出聲 漫無目的咁傳波
佢shoulder check完 見到沙卡
沙卡竟然自己走去死位
最好嘅選擇應該係回傳雷斯 大腳向前
咁咪唔符合愛狗戰術囉

最後見大家信花邊新聞信到十足十
係咪入咗去一齊training
C8打柒電sir都咁多人信
T3屌人就好有火
細爆幫拖屌人 笑佢低人工又唔得
唔通要好有禮貌同佢講嘢呀
扮到好假,開阿記試試佢
其實劃埋條線 分析埋比你問題係邊都話無問題
你迷爆迷得都幾緊要
最好選擇真係唔係回後 屈狗一定迫 正路波兩邊分
回後唔夠力只會輸波 佢控第一腳其實已經要分兩邊
笑人人工低 有咩意義 t有無笑列狗人工低 係開拖就唔係笑人人工低 係講人地整傷自己龍 呢啲唔係有性格呀大佬
精神分裂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞