【唔識入波】阿仙奴20-21球迷吹水區 MCDXLII

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
雲格犧牲也與你以愛捐軀
講返細爆 佢護波識用隻閪手保護自己 呢樣好多球員都唔識
唔係睇唔到佢優點 係佢太撚多缺點

呢個幾好笑 駛唔駛幫你貼堂 我係樓主
我要推爆post鳩噏都要比你當真 咁幫下你手啦
轉數幾快喎
你鳩噏又得
我鳩噏又唔比
你真係好撚痴線 究竟你係咪要搵個爐比你圍 左r右r都搵唔到 根本細爆廢到係缺點多過優點 呢到9成手足都係咁講 你要搵個傻既同你含 個h乜柒話唔想內戰我廢事覆佢 仲有幾多個認真覺得佢夠班
果陣人人喊打 佢躝個個開香檳 定係你想人人和應你 細爆好撚勁 老婆狗唔識波
係既我聽日叫哂手足和應你
你話乜就乜啦 我又唔介意人話我係中國人
係你介意人話你迷爆
其實最大問題都係經驗唔夠同臭馬姐
前者可以比機會
後者令佢上唔到一線
未成材之前啲臭馬有幾多教練願意教佢野先
教你野你又要擺款 最後學唔到野係佢自己咋嘛
有眼睇 佢真係當自己巨星球星咁款
不過算啦 人都走左 係覺得本身地底泥 突然又有人吹奏上神檯 真係乜都有可能發生
車狗比人迫和
唔係神檯,我覺得佢係高潛幼幼,值得機會
佢改到個格先有可能再比機會 連認錯都唔識真係要搵道歉哥幫幫佢
吹奏佢係早幾頁有個吹到上哂腦
你得閒追下post 好癲 有時上黎分唔到邊個真心邊個假膠
你未見識過MF
25基絕殺
操你媽
引完戰就走
返去睇油炸村姑啦
隊疤同阿狗差唔多咁廢
好多波為猜而猜
係啲球員有突破力啲 唔係真係以為阿狗黎
呢個唔係好同意我以前起fb成日想教化啲藍絲,同佢講道理,但往往啲藍絲都係非常主觀+受人誤導,基本上用常人邏輯同道理係溝通唔到,只會一味話人錯/唔係事實
屌你老母
上面呢三句老婆巴今年內至少講過兩三次,我有印象
查蛇咁夜唔瞓教真係24*7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞