【唔識入波】阿仙奴20-21球迷吹水區 MCDXLII

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
係好神奇 如果係細爆細梅個啲紅左 應該下季都唔洗見
平時練波 show 比我地睇果d 小範圍比賽片
班人傳炸彈咁快 又企得密
落到場自己拉開成個中場真空 無人走位
咁究竟個練習有咩用
臭屁今次有即刻道歉
中場跟中堅一齊行
總有一個逗後 就算C8 洛克人有時推到上去 都無人分到 兩翼企係死位等波
沙卡企到中堅位 羊唔現位 T3同比狗收入中間 偏後 後場永遠都多人過前場
好彩送到個波上去 一係甩 一係去唔到就大腳回後
無話組織 搵球正常啲GE傳波都無
達式搓波
E個問題 雲加後期都有,之前就有卡So 拎波,分波
打強隊用保一分都算
依家打咩隊都用
根本冇第2套
高質
打維拉果場都係咁架 就算一對中場換哂人
派對比完埃及 埃及回後 呢到無問題

問題係埃及比完 一對中場唔係向前跑
係一齊回後唔知做乜鳩

saka自己一個跑左上去 無人比波佢又要回頭
埃及係比得差左少少 但T3轉身就去得架啦
一對中場向後跑係咩玩法 前面點會有波到

佢未去皇馬之前傳過黎阿狗
但個陣我地 仲可以嚴佢當阿狗係跳板
唔想佢黎
邊個估到幾年之後阿仙奴會搞到咁
Bruges: Dennis missed BVB game - "Wasn't allowed to sit where he wanted on the bus"

Emmanuel Dennis (23) is the most valuable center forward in the squad of BVB opponents FC Brugge - and the Belgians will be without him for their Champions League match in Dortmund because he was "not allowed to sit where he wanted" on the team bus.

The headline “Het Laatste Nieuws” in Belgium and, like many other major newspapers, writes about Dennis Dennis being kicked out of the team for the away game in the “premier class”.

The forward angrily got off the bus on the Monday before leaving.

23歲都咁撚on9
廢龍接實左啦 撲出黎比人射第2獲救返 頂準Leno之流
達狗就係怕輸太保守, 佢跟哥師究竟學左啲咩戰術番黎? 踢盃賽就保守啲都ok, 守和可以射12碼, 聯賽唔可以長期咁踢, 佢依個打法其實教護級隊就岩, 點解要黎教阿仙奴呢
識波 英超top3龍
咁廢龍係老幾
我地leno好差咩
成日講廢龍
收工雲加好波
愛,在西甲過得還習慣嗎 沒有被人欺負吧
之前給你送去的西裝現在穿在身上了嗎?
如果你遭遇困境 心情低落或感到悲傷難過
無論何時 只要喚我 我會立刻趕到你身旁
即使相隔再遠 只要你叫喊我的名字 我必當飛奔前往
若無法吶喊 吹口哨也好 打聲乎哨也好
你我之間沒有距離 彼此的心緊密相連
信賴的力量能戰勝一切恐懼
這樣的感情也將讓我們的心更加充盈
所以 你只管做好你自己就可以了
未來的日子很長 足夠期待你發現自己的真心
在此之前 好好保重。
咁夜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞