【唔識入波】阿仙奴20-21球迷吹水區 MCDXLII

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
仲未安排WFH
踢得幾場
又入水貨

1月買托7,簽太子,reg ozil
用老兵仲好
連onetwo同overlab都無點打
party 飛左去馬德里同施蒙尼認錯, 準備貼錢冬季返馬體會
Isco好野來
係咪打av
咁應該都幾難食
Football Manager 2021 討論區 (1) 今晚Beta
https://lih.kg/gnHbQT
#3 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
仲要有人覺得算係咁依下先弊
係咪睇慣左隊波咁廢
連卡數呢啲閪波都入得多過牙狗 點搞呀
老老實實咁多場睇落黎 我覺得戰術同套System問題大過球員
今日得閒睇多次場波 愈睇就愈嬲
老老實實 前場3隻廢老 羊拿安 加埋PEPE無表演
戰術上既問題估左好大因素

最多人講既就係中場無創造力 但問題出係邊先
沙卡踢國家隊係核心 全部波由佢發板 佢個位置係中前場
C8係皇/國家隊 都係踢左中場/左翼

但達蛇從後造波個問題係邊 你望下我地條中場啲位置先

進攻果陣一對中場留係後面 數字遊戲 5個人想打人地8個?

呢球包皮推左上去 沙卡補中堅位 成條中場就真空左
好似得返前同後咁 之後就一腳長傳放上去 人地爭頂到又要守多次

Leno拎波 一對中場又跑返去後面造波 咁中堅要黎做咩?
點解唔係比佢地駁腳就算

又係包皮搵唔到人推左上去 一對中場又補中堅位 中場又無人
洛克人終於現返一次位 落黎幫波

進攻果陣 一對中場又係後面 你地望下final third 根本都無人

又係包皮上去 一對中場補中堅位

下場半踢少個唔想再睇多次
淨係睇到9分鐘 已經搵到點解無創造力 點解會組織唔到

條中場去左邊?
依個就係點解防守睇起上黎好左既原因,依家就好似防守進步左10分, 但進攻退步左起碼50分
有圖有分析 留名睇高質戰術討論
留名睇傾唔過一版
呢度低汁會員較多
唔好單單打打 直接開名 ok?
諗住打贏鏝個場啲招可以再用人哋都睇穿哂留返哂係後面
拖xExxxa
做咩講到好神奇咁 打開fifa都知會咁做啦
chur盡佢90分鐘唔換走tim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞