【唔識入波】阿仙奴20-21球迷吹水區 MCDXLII

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
杜拜
c8我個人好鍾意佢 但細心啲睇佢好多踢波動作都好生硬 攞波好易甩腳 交波力水隊友都拎得唔舒服 令佢唔會上到一線

情況就好似比狗咁 啲動作都真係好肉酸 唔知有冇人明
究竟係個晚會做埋啲on9嘢 定訓練嗰陣出事 已經唔記得
又係你條傻鳩
咁撚勁個陣唔洗場場比人屌啦
第一日睇細爆?
踢中場位置感極差
咁都好吹奏
自己寫的
依個好嘢來
有時見你講野唔知你真on9定假on9
細爆上兩季踢到點 大家有眼睇 我都話 細爆都上神檯可以吹奏 究竟係咩一回事 佢果陣有球隊話想買個個都想佢躝 今日你條傻鳩吹到佢借走佢嘥料 其實係嘥料 應該直接賣走啦 屌你老母 佢之前出場啲數據係點 表現係點? 佢之前杜拜先同自己友嘈完 無紀律問題?
牙達就算唔教 你放心都得 一定有下班落 起碼cv都叫贏過強隊 有拎過冠軍 作為領隊 你有呢啲cv已經唔怕無班落
出咁多細爆比佢成長咪係拎啲分玩 玩到無前四囉 我屌你老母咩 你假膠定真on9呀
Azeez
U23都未穩正就跟一隊
圖片報:

雖然半個歐洲足球俱樂部都在追求 Szoboszlai, 但所有跡像都表明,Szoboszlai 很可能加盟德甲萊比錫紅牛,球員很明顯希望冬季轉會。 萊比錫已經做好充分的準備,不會讓錯失夏蘭特這樣的事情再次發生。
足球倫敦 :

如果阿仙奴不能簽下 Szoboszlai,那麼里爾23歲土耳其中場 Yusuf Yazici 將是一個很現實的目標。
因為價錢唔貴 又勁 正路多選擇
我都話 牙達呢個月如果帶唔返隊波上前半版
基本上人地唔會揀阿狗
我上面都忍唔住屌鳩佢
細爆下年都去踢歐聯啦
仲留隊閪隊閪球迷咩
細爆退休都唔知阿踢到歐聯未
除非去英超隊
如果唔係都唔會對到了
隊波人腳踢到場場無波入
歐霸準備作客入一兩粒hea9我地

咁小事 唔好咁惡死屌走人
禾地阿po 弱智聯盟缺人牙
根本成件事好on9 平時屌達屌得有道理我會認同 講到細爆好勁 講到唔用佢有問題 甚至吹到愛狗當日on99比咁多聯賽分數細爆成長係好合理好正確既事黎
懷念細爆係咪痴嫁 講數據入波助攻都少 同自己人打交 又打死唔道歉 幫自己友出頭 講自己搵幾多呢啲on9野 你話墓碑整傷平蘭你去打鳩佢 無講多餘野 大把人幫你護短 講自己搵幾多人地搵幾少 呢啲咪on9
細爆今季大家都想賣佢 而家話吹奏細爆 如果真心話 咁我都幾肯定佢係on9
好撚好笑呀 好心啦 唔好以為自己好風趣
佢呢啲傻鳩抵屌啦 直頭要拎哂全家出黎比人屌呀
唔係呀
條友起碼有你七成咁風趣
其實係 我對細爆大部分記憶都係佢d 企位好撚閪 好撚廢
根本唔會吹奏呢條撚樣

T仔咪又係完場幫隊友出頭,但成件事完全唔同仲要比名宿讚
你收撚皮行撚開啲啦鳩乙
真係唔知你搞乜鳩 鳩唔柒答八咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞