HomePod / HomePod mini 集中討論 (2) 大家都好攰,但唔好放棄

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
可以出街用
最後買左一pair
一pair 既聲真係好好J
我冇usb c port 尿袋
用唔到HomePod mini 頭頂就橙色燈
唔記得用61W MacBook Pro charger 去試
交俾各位
唔用吊米
真定假14.0唔得?
set up果部一定要最新os
share俾人就可以唔洗最新都做到airplay 但家居app都係認唔到homepod mini
肥花
低音勁唔勁
Why are they called Home Studio? Are you a YouTuber?
一早全屋 HomeKit (加 Homebridge)

有冇人知點解成日播下歌會比iPhone 搶咗播歌。明明咩都冇禁
求救
正呀 成個Tony Stark 屋企咁
有冇試埋light strip?
請問你個d 燈膽夠光嗎?幾W?
有啲燈已經係 Lightstrip
Hue 單一個膽 E27 800lm / GU10 250lm / 一條 Lightstrip 1600lm,其實有時會覺得唔夠光,所以有好多地方我都需要打孖裝,唯獨飯廳個吊燈本身係得一個座,所以正考慮緊換唔換個 Lifx 1100lm 俾佢。

Hue 依家都有隻 E27 係1600lm,不過淨係出到黃光冇得轉其他色溫同變色,我試過裝過喺飯廳感覺太黃,同其他常用燈光好唔夾。
另外 Hue 既吸頂燈就夠光嘅
幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞