HomePod / HomePod mini 集中討論 (2) 大家都好攰,但唔好放棄

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
Yup

HomePod Mini 背後係位位過百萬年薪起薪點嘅工程師團隊幫你維護安全又更新功能再考慮香港人嘅STEM 教育自己去 tinkering 呢堆嘢

Omg 不如勤力啲諗下可以點增值自己好過
中學生諗下點食多幾條女,準備公開試
夠18歲諗下點prepare career 好過
所以我話得小學生先有時間
Onilne訂 聖誕前先派貨 on99 索性朝早 Store 門口排隊 Walk In 入左四隻 廚房 廁所 廳 門口 各放一隻 房就用 HomePod 勁撚正 利申係外國
設定失敗 301003
有冇人知點解設定失敗
佢成個post都屌緊apple
可以不理雖然apple真係奶共
Black Friday 去Amazon 買啦
巴打快啲幫盞燈開箱
EufyCam?
Linksys 同netgear 都有
我更新左最新版本
重設左網絡設定都唔得

完全唔知咩事
低音差成皮
而家仲可以係邊度買到?
重設左網絡成功左
等12月中
Or 炒價
下 唔係掛
1/3 價錢
但mini 都係買1 pair 先得
仲打算買隻玩下,無現貨可以死左條心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞