[親生仔] Google Pixel 討論區 (53)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
我用來做備用機真係得
係,全部Pixel都唔得,因為係水貨

宜家全部水貨電話响香港都唔會用到VoLTE,就算係香港有行貨嘅model(e.g. ***S20韓水),只要你係水貨就唔得

當然唔排除之後電訊商會幫水貨上網,甚至技術上做到唔洗上網都得,又或者Pixel有行貨
巴打夾唔夾單😂
清楚明白,謝謝!
下巴有正常speaker
如果pixe 5係120Hz真係想換,粒U唔使勁
老老豆豆
我地係咪要令Google關注香港班fans﹐爭取出行貨嘅機會
剩係喺度圍爐甘心咩?
就算無行貨都希望其他方邊有多support

去Google Twitter/Youtube channel/Facebook留言
去3仔台/豐澤留言,希望誠哥幫下手。佢又賣電器又開電訊,最容易入手同Google搞合作

要集體行動,持續爭取,有無得諗?
你做Google pixel 6香港代理
其實誠哥今次無啦啦賣4a水貨係咪有咩啟示

btw..點解nexus 6p之後變左pixel就唔再係香港賣?nexus系列係香港唔賣得?
網絡戰線
The big Google Pixel 5 Black Friday deal is going to be a $50 discount on the unlocked model.

>>>>
裝咗仲用唔用到payme?
有無人知always on 有無得set wallpaper
4a5g要11月中先ship,即係都預冇得減
所以其實都預咗5仔冇得減太多
啱啱買咗美版4a, 但搵咗好多地方都搵唔到有轉插,諗住用番舊手機個插先。你地係出面買轉插用定係用舊手機個插?
誠哥自己外國有鋪頭拎貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞