[親生仔] Google Pixel 討論區 (53)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
可能有啲離題, 但想問有無人有興趣一齊買
Google Nest Audio
Google Nest Mini (2nd Gen)
Google Chromcast with Google TV
?
佢個status 轉得好慢
我到左手佢都係話啱啱比物流
唔會開盡個性能
個5G制式fix好未
明明香港有n1,n8都唔比用
等收貨 比左錢先見到有得買5 有少少SAD
我仲係用緊4g plan
我都係用,唔敢轉住
其實無咩用到5g
4g 我22mbps都夠用
4G日常係夠用
但有5G功能明明支持N1,N8
都唔比我玩下5 豬
今日拎到美馬部p5啦
唔撚使再受英馬refund氣
屌你老母英馬
英馬真心麻煩同9
想問下係咪暫時未有5仔用家喺香港用到5G? 用家們分別用緊咩台?

我想概括一下之前巴打們既討論,簡單d講,係咪pixel 5喺制式上兼容到香港5G但都用唔到?software問題?
Using Pixel 5, spec is compatible but software locked and can't access 5G, I'm on Smartone
唔該巴打
香港都冇得賣,仲要依家疫情更加唔洗諗好快會fix
你地4A MON貼係邊到買 真係要淘寶/美馬咁麻煩?
你唔開盡 仲好意思講高階性能?
打手打到你
吓我用IPHONE都唔係開盡黎打
原來咁就係打手,無行貨我又無錢收

咁我吹大D啦,音質好高清MOON靚鏡頭
核電,GOOGLE既造功真係毋庸置疑機體拎上手有種冰冷感
好順滑好好揸好扎實

求$0.5
想買chromecast with Google tv
未爬文

4A case 有咩好介紹,暫時睇岩
Caseology Parallax
Spigen Rugged Armor
有無多d 人一齊打去個台度嘈點解pixel 用唔到volte
諗住cut 2 3g 遲下我咪唔撚洗打電話?
屌佢老母

打上去hotline 嘈
大家要尋根究底
Pixel 係support Volte 的
要問個點解個台唔做 唔好俾人地講話個list 無就拋窒
叫佢解釋你知 唔support 原因 technical details 差setting 就叫佢自己問廠攞

宜家需要多d 人打上去一齊嘈
2020年都咁鳩賤格 bar 鳩pixel 用 volte自己又cut 3g 不斷屌佢老母

利申 打左電話 email 埋投訴埋

Sor錯po
大家唔一齊投訴電訊商唔support pixel volte嘅話 你部pixel最多用埋下年
3g cut 埋 大家部pixel 係香港會變成一部打唔到電話嘅電話
連登好少人提呢幾件嘢😩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞