[租到2047] 低調置業討論區(28)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
聽日再去睇 如無意外應該聽日俾票 但係好驚銀行估唔足 其實係咪有左臨約銀行基本上都會比番你成交果個數你?

你做左pre approval 未

4M樓網上銀行估價如果差十萬8萬 通常有臨約都去到

8-9成按揭做唔做到就睇你有無爭P Loan, 信用卡分期, 係咪每月銀行定額過數出糧, 計commission 會打折
聽日再去睇 如無意外應該聽日俾票 但係好驚銀行估唔足 其實係咪有左臨約銀行基本上都會比番你成交果個數你?

唔係 估唔足就估唔足,邊有話霸理硬上弓架

走啦你,大話精,吹水吹到上宇宙,深潛左一排返大陸就咪上返黎啦

上次俾人屌完又返黎,做AA做到咁賤

入gp 幫你估下價

收皮啦撚樣

吹水又話4厘回報,
又話10年AA經驗

一睇就知講大話
比人踢爆唔知醜先好野

8-9成按揭做唔做到就睇你有無爭P Loan, 信用卡分期, 係咪每月銀行定額過數出糧, 計commission 會打折

半年前 同網上估價差25萬
都過到
山林巴出面個post 食緊飯差啲笑到噴出黎

邊個post

(AA請進) 我想搵盤
https://lihkg.com/thread/231460/page/1?ref=ios

山林巴又出公海撚人

入gp 幫你估下價

收皮啦撚樣

吹水又話4厘回報,
又話10年AA經驗

一睇就知講大話
比人踢爆唔知醜先好野

其實十年AA 係咪一早做左分行個D董事唔洗再拉客

入gp 幫你估下價

收皮啦撚樣

吹水又話4厘回報,
又話10年AA經驗

一睇就知講大話
比人踢爆唔知醜先好野

其實十年AA 係咪一早做左分行個D董事唔洗再拉客

應該係
AA行業好難生存
做左10年仲要r客真係好難想像條撚樣有幾廢

半年前 同網上估價差25萬
都過到

睇樓價啦 一般10%都拉到

點解你可以撚極都唔走咁厚面皮
新post 加置頂 1% vs 1.x% , page 21
新post 加置頂 1% vs 1.x% , page 21

可否加AA勿入
今日睇左坑口新寶城 370' ~6m
請問各位巴絲點睇?

可否加AA勿入
比下機會人啦,人地大大話做左十年都升唔到

可否加AA勿入

唔係唔俾機會佢

但係成日放流料真係好煩

可否加AA勿入

唔係唔俾機會佢

但係成日放流料真係好煩

大家入得黎呢到
希望得到啲真嘅資訊,
唔係材料囉
消滅呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞