[租到2047] 低調置業討論區(28)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

幾錢1建尺?

好似3.1?

4蚊多d一實尺,同事住緊,一大一細打通近千尺,4k管理費

要4蚊 好貴

新樓算平㗎喇,荃灣西嗰堆估4.8/尺起步,GY都4.2/尺,瓏門3.4/尺,珀御新樓4.2|4.5/尺

我都明依家管理費貴
但冇諗過溱柏都甘勁

所以舊樓有個好處就係管理費平
以我果度計,一年慳到個雙人日本遊

講到日本遊
我下星期有5日假期 好想過東京hae
我港鐵樓上都係實尺個幾
不過廿年樓

好似3.1?

要4蚊 好貴

新樓算平㗎喇,荃灣西嗰堆估4.8/尺起步,GY都4.2/尺,瓏門3.4/尺,珀御新樓4.2|4.5/尺

我都明依家管理費貴
但冇諗過溱柏都甘勁

過咗罰息期玩埋「轉馬房」財技,一年一次歐洲,一次日本旅行不是夢

好似3.1?

要4蚊 好貴

我都明依家管理費貴
但冇諗過溱柏都甘勁

講到日本遊

去囉

要4蚊 好貴

我都明依家管理費貴
但冇諗過溱柏都甘勁

講到日本遊

去囉

得自己一個人
生果新盤開賣訪問親嘅未上車嘅9成離地撚

講D咩

要4蚊 好貴

我都明依家管理費貴
但冇諗過溱柏都甘勁

講到日本遊

去囉

得自己一個人

Why not?

我都明依家管理費貴
但冇諗過溱柏都甘勁

講到日本遊

去囉

得自己一個人

Why not?

我都明依家管理費貴
但冇諗過溱柏都甘勁

講到日本遊

去囉

得自己一個人

Why not?

會做錯事

我都明依家管理費貴
但冇諗過溱柏都甘勁

講到日本遊

去囉

得自己一個人

Why not?

會做錯事

錯多幾次就會識忍手,好似係
自己搵19K左右 想搵銀行借mortgage 4m
計過差唔多要$40K先過到壓測
請問係咪一定要加直系親屬做擔保人
寫女朋友做『未婚妻』得唔得

一個月要供萬四五蚊你真係應付到?
打算抽皓畋

請問通常要問aa拿多少回佣?

之前去柏傲睇樓街邊有個mk款aa R生意一開口回八成,但我未抽過新樓,呢度有aa mon住,可以同佢地私下「刁」

有d話回九成
經理無簽唔好信
我開左個tg group 希望可以幫手解答到各位上車巴打問題,同時亦有各區筍盤提供
https://t.me/joinchat/AAAAAAlqnQs2jlnmStnN_Q
利申:十年aa牌

難為我呢種冇tg嘅人冇消息
我開左個tg group 希望可以幫手解答到各位上車巴打問題,同時亦有各區筍盤提供
https://t.me/joinchat/AAAAAAlqnQs2jlnmStnN_Q
利申:十年aa牌

巴打我想問 翰林峯 上車抵唔抵玩?
巴打們
我5月中收樓
有幾個問題想問下
1.差晌同地租係唔係會自己寄黎?定要申請?
2.非業主可唔可以申請水電費

好似3.1?

要4蚊 好貴

我都明依家管理費貴
但冇諗過溱柏都甘勁

過咗罰息期玩埋「轉馬房」財技,一年一次歐洲,一次日本旅行不是夢

啱啱轉左 同老婆去左轉歐洲買H袋
巴打們
我5月中收樓
有幾個問題想問下

1. 自動上門
2. 可以
巴打們
我5月中收樓
有幾個問題想問下

1. 自己通知政府改名
2. 可以
巴打們
我5月中收樓
有幾個問題想問下

1. 自己通知政府改名
2. 可以

同問1 要填form定打電話?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞