[租到2047] 低調置業討論區(28)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

3年係首置期
2年係轉按期

27歲收租應該父幹 係咪又9成按放租 d frd

母幹加自己積蓄
我首期俾五成架,放租有咩問題

老母俾大份

有父母幹真係唔同玩法

好撚疊水

其實老母好姐
Btw,我老豆知道後日日叫我快d賣番岀去

其實都係想你返屋企姐

但無理由阻住個仔發達
第時扑野都想有自己屋企

當聽佢地UM下囉

我有時好怕有一日唔再有人UM我

你有發達既一日都係因為有佢地,就算你係靠自己都好,佢地始終先係對你供書教學

3年係首置期
2年係轉按期

27歲收租應該父幹 係咪又9成按放租 d frd

母幹加自己積蓄
我首期俾五成架,放租有咩問題

老母俾大份

有父母幹真係唔同玩法

好撚疊水

其實老母好姐

其實都係想你返屋企姐

但無理由阻住個仔發達
第時扑野都想有自己屋企

鬼叫你置業D 錢父母有份出, 係會俾人哦架啦
不過同你爸爸講而家賣返出去係咪你幫我俾稅?
應該都可以換到最少2年清靜日子架啦

有父母幹真係唔同玩法

好撚疊水

其實老母好姐

其實都係想你返屋企姐

但無理由阻住個仔發達
第時扑野都想有自己屋企

唔係宜家,係叫我兩年後要賣番岀去,繼續同佢住
但我真係想二人世界多好多,起碼扑野唔洗就住就住
相反我老母好體諒我,所以幫我岀左大份首期

哈,竟然係阿爸痴仔多過媽痴仔
伯母好開明

老母俾大份

有父母幹真係唔同玩法

好撚疊水

其實老母好姐

其實都係想你返屋企姐

但無理由阻住個仔發達
第時扑野都想有自己屋企

咁巴打你3年內結婚, 然後一野搬出去住就得啦
唔通結左婚都仲要你地跟父母一齊住咩
問多一次,想買太湖果位巴打仲係唔係度,我朋友想放

好撚疊水

其實老母好姐

其實都係想你返屋企姐

但無理由阻住個仔發達
第時扑野都想有自己屋企

咁巴打你3年內結婚, 然後一野搬出去住就得啦
唔通結左婚都仲要你地跟父母一齊住咩

仔大仔世界
佢地唔會理你甘多啦
咁快又一個post
追唔切

好多公屋/居屋
都有維修基金

以前協助過某啲屋苑選法團,你就知香港on9何奇多,買咗樓但自己屋苑乜柒都唔理

放心,香港人出左名on9嘅,好似係

香港人普遍比較自我中心同短視

香港人無共同價值觀,所以好難搞

好多都係關我撚事
多我一票唔多小我一票唔小
都影響唔到結果

好撚黑暗

果行一向都係咁 發夢果陣聽到朋友講過

好多公屋/居屋
都有維修基金

以前協助過某啲屋苑選法團,你就知香港on9何奇多,買咗樓但自己屋苑乜柒都唔理

放心,香港人出左名on9嘅,好似係

香港人普遍比較自我中心同短視

香港人無共同價值觀,所以好難搞

好多都係關我撚事
多我一票唔多小我一票唔小
都影響唔到結果

好撚黑暗

d細既可能有主席小恩小惠咁law 利益集團la
主席要cool票都要offer到野比人
不過lump sum唔大1球大想頭左d wor

好撚黑暗

好撚黑暗

問多一次,想買太湖果位巴打仲係唔係度,我朋友想放

好奇一問 幾錢?
揚咗咁多單圍標,依家大多數人都警覺㗎啦,有個fb專頁反圍標 https://www.facebook.com/anti.bidrigging/

細變大定一開二先正路呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞