[輕取巴黎]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1061]

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
你過猁區啦,好行唔送
哈佬唔知會唔會係下個
我覺得奧燒唔關事,係佢自己想spin走自己個問題
stand with 臭燒
啲外國阿狗真係冇撚腦
我覺得兩樣都有啦 唔係環時都唔會沖出黎 不過條友都有撐過埃爾多安 唔好英雄化佢
G持
又見面又公開支持都唔係咩好野
臭燒唔啱達蛇正選用但點都重夠料做plan b
但佢以前同高層嘈過人工問題
所以而家應該側側膊連埋政治原因一次過棄用

咁都要多得環時又衝出黎柒攬晒上身
一定唔會係plan b都做唔到
ozil 係真正玩ig都比人屌

其他球員場場BLK 跪就無事
龜打中下遊守高波ok gei

冰就歐洲賽明顯表現好啲
下po topic
stand with ozil
叫阿仙奴高層死全家會唔會直接d
漸凍人唔夠英超啲人撞
Stand with Özil
張撳iphone keyboard個o就打到ö
消息:儘管債務不斷攀升,但曼聯再次向格家族分紅1190萬鎊,從而使本財年的分紅金額已超過2300萬鎊。文章指出儘管新冠疫情已經導致紅魔損失了7000萬鎊的收入,但是加上這次的1190萬鎊,本財年的分紅總金額已達到2300萬鎊,而這其中的大部分將支付給六位擁有股份的格家族成員。
據悉最近的這次分紅計劃是在今年2月份經過董事會批准的,那個時候疫情還沒有完全影響到英國。曼聯的股息分紅一年兩次,分別在1月份和6月份,目前尚不知道下一次的分紅計劃是否會照常進行。
此前曼聯公佈上賽季財報,2019/20賽季的總收入為5.09億鎊,比前一年的6.27億鎊減少了1.18億鎊,收入下降了18%。曼聯CEO表示:「由於疫情在全球的不斷蔓延,巨大的挑戰和不確定性依舊可能發生。我們預計這種財政影響在未來相當長一段時間內,仍將繼續存在。」
ÕŌØÖÔ
助攻
1001?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞